Součástí dodávky Oregona byl i klip s karabinou a ejhle, on zaklapnul zcela bez problémů do toho držáku pro Nuvi Tak vyjmout karabinu a popruh a je hotovo
Pro příležitostné použití Oregona jako autonavigace je to přijatelné řešení. 1:10 je zcela jistě přijatelná cena pro poměr/výkon.
Zdravím, díky za tip .. cena za originální držák je opravdu přemrštěná i já sem se po něm pídil, ale cena mě asi jako každého odradila.
Tohle vypadá jednoduše a za minimální náklady.
Pokud můžu poprosit, nebyla by fotečka jak to celé dohromady vypadá v reálu i s uchycením klipsny do autodržáku? Předem díky.
Dole je dostatek místa pro nabíječku a naklonění Oregona při sluníčku. Pohyb do stran zcela bez problémů. Přísavka s pístem by měla držet na skle nebo hladké palubce zcela jednoznačně a její uchycení je rychlé díky tomu pístu.
Odpoledne ještě udělám fotku přímo z auta a po víkendu písku jak se to celý chovalo v terénu - mám v plánu nějaké kešování po Praze, nákupy atd…
Hledal sem tento držák v českých shopech a našel sem ho za 660kč, což je s porovnáním co psal Sobík hodně.
Tak bych se chtěl zeptat a s někým domluvit, kdo využívá eBay a platby do zahraničí, zda by mohl udělat objednávku .. popř. hromadnou objednávku i pro ostatní kdo by měl o tento držák zájem.
Najde se nějaká dobrá duše? Nejlépe Sobík :). Provize jistá .. popř. mě kontaktujte přes PM.
Když to porovnáš s držákem od TT vedle, je to skoro jednou tolik a ten držák je standardní od Nuvi 13xx. Záleží na tom, jak máš daleko k čelnímu sklu, u Maxe je to hodně daleko a při tom rozlišení by to bylo stejně nepoužitelný. Kromě jiného mám rád navi co nejblíž kvůli ovládání a takto na palubce je to nejlepší.
to sobikovi: diky moc za tip, vydrazeno za 8 $ (vcetne postovneho). Prislo to akorat vhod, protoze mi odesel v aute originalni drzak, ktery jsem kupoval pred necelymi 3 roky za nekrestansky peniz..