* Added ability to view elevation plot of upcoming active route or currently navigated track in blue.
* Added display of icons to the lists in Where To? > Waypoints and the Geocaching application.
* Added phone numbers when available to POI review pages.
* Added Compass, Stopwatch, Active Geocache, and Elevation Plot dashboard options.
* Introduced dashboard options to the Compass and Map pages.
* Improved track navigation.Visit http://garmin.blogs.com/softwareupdates/trail-tech/ for more information.
Tak množí se správy, že v této verzi spoustě lidí zmizela fialová navigační čára při navigaci na cíl…
takže kačeři, jak jste na tom?
Problém se vyskytl hlavně u Oregonu 400. Postihl však i pár O300 a 0550
Oregon 400t - nahrany novy firmware a čara je tam kde ma být.
Muj první postřehnutý rozdíl oproti beta verzi - je rychlejši překreslovani mapy (topo3).
Updatnuto. V rychlosti od stolu - fialova cara OK, pismeno V v kompasu v geocaching dashboardu porad chybi, ale zda se ze uz se to nekousne pri zobrazeni listingu cache kliknutim na nazev v dashboardu.
Potvrzuji, naistalováno bez problémů, čára v kompasu v pohodě, rychlost map se mi zdá také rychlejší, dashboardy oproti mé staré verzi potěšily, stejně jako lepší správa bodů - viditelné i značky. Ve spojení s novym exportním makrem z GG opět krůček k pohodovějšímu lovu, listing keše z dashboardu bez problémů.
(OREGON 300)
Tak jsem ještě chvíli laboroval a několikrát mi Oregon s novou verzí 3.50 spadnul :@ To nepamatuji!!! Take v ukázkovém režimu nejede simulace navigace po trase v profilu geocaching (a z nej odvozenych) ale pouze v režimu auto. Většinou šipka stojí a motá se dokola. Respektive jednou jede a mnohokrat ne. Mam dojem, ze to v puvodni vezi nebyl problem, ne že by to bylo v reálné navigaci nějak moc potřeba, ale dříve to jelo. Nemáte někdo podobný problém? Zkoušel jsem různá nastavení, ale nic nepomohlo.