Oregon - Nový beta firmware 3.42

Tak to vypadá na opravu některých bugů z 3.41 (hlavně to přichytávání k silnici mi vyloženě štvalo)

Changes made from version 3.41 to 3.42:
Added date/time to Elevation Plot page when plot future is active.
Added display of icons to the lists in Where To? > Waypoints and the Geocaching application.
Fixed issue where vehicle position would switch between actual and on-road locations.
Fixed issue where searching for a geocache from the Geocaching-Active widget would return to the map page without ever giving the option to navigate to the geocache.

Teď jsem nahrál a funguje. U přehledu keší jsou ikonky, u trasových bodů taky.

Link by nebyl ? :slight_smile: no já vim .. jdu ho vyhrabat … ale když už to sem píšeš, navíc takhle po ránu …

Pro OREGON 550 je to tady:
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4743

Uz to tam loaduju.

To je 3.41 beta, ne 3.42 … nebo snad ne ?

Na O300 to stejně nemůžu najít, asi je na mě nějak moc brzo…:D:D

Oregon 300 software version 3.42 Beta as of December 22, 2009

Hodnej Maxinoha hooodnej, díky moc, už to lezeee :wink:

Na tu tvoji 300ku nas novy fw zde:
https://buy.garmin.com/shop/store/downloadsUpdates.jsp?product=010-00697-01&cID=145&pID=14903

Takze pro majitele 550, predpokladam, ze to pro nizsi rady bude stejne, jsou obrazky ikon v navigovat na Waypointy a konecne i na Geocaching. Je to fajn, hned vidite jake typy kesi jsou kolem vas. Dale fix na to drzeni se na silnici. Nemuze sice v baraku zkusit, ale prepnout to jde.

jé ty ikonky u kešek jsou fajn , až vyrazím ven, zkusím jestli zobrazení mapa+kompas u kazuje při vedení na trasový bod právě na něj.

Fix na držení na silnici jsem tam myslím mohl zapnout už předtím, teď by to snad ale nemělo blbnout jako v 3.41, obrázky typů keší mám i v 3OO, je to super(viz obrázek…), konečně to nebudu muset řešit editací GPX a přidáváním písmene před název …
Takže zatím super,uvidíme až vyzkouším v terénu.

Teď tak koukám na ten svůj svůj screen ve větším, neměla by tam být místo té číselné hodnoty stupňů spíš ta malá směrová šipka ??

první odkaz na 300ku mě nabídne verzi 3.41, druhý 3.42, ale po odsouhlasení rizik mě to pošle zase na 3.41 - co dělám blbě ?

ty šipky tam občas mám i se starým FW - občas tam jsou zase stupně, důvod jsem ještě nepochopil

Tak nevím, nemohu najít 3.42 pro O300, všechno stahuje 3.41 …
Neumím hledat nebo je závada někde jinde?

Dodatek: Leroj má zjevně rychlejší připojení takže jeho příspěvky jsou zde rychleji … Nebo že by to bylo hlavou?

Tak to vážně nevím, mě to tu jde v pohodě, použil jsem první link, stačilo kliknout na download …

Odkaz na stránku s popisem změn:
Oregon 300 software version 3.42 Beta as of December 22, 2009

Odkaz přímo na soubor:
http://www.garmin.com/software/Oregon_342Beta.exe

Maxinoha: díky, funguje :slight_smile:

edit: tak jsem ho tam nacpal a vypadá to OK
z obrazovky mapa+kompas/seznam keší se již dá navigovat na keše /je tam start/
ikonky jsou parádní, akorát na tu průhlednost se vykašlali, škoda

jsem zvědav, za jak dlouho se tady objeví hlášky o prvních chybách :wink:

Jednoho brouka bych měl. Pokud kliknete na dashboardu v mapě nahoře na název keše, aniž byste nejdřív nerozklikli popis cache např přes menu Geocaching, následuje parádní zámrz. Ale jde to přežít.

Tak jsem to tam taky nacpal a tohleto mi to nedela.

V tom nevidím problém, chvilku mu trvá, než ten listing sežere,ale je to v normálu … možná jen nějaký problém v GPX ?? nevím…

Tak jsem ho včera taky vyzkoušel a je to celkem na …
Dost často mi zamrza mapa - ukazatel zbyvajicich metrů pracuje, kompas taky se otáči ale kurzor na mapě zamrzene, nebo misto mapy zustane bezové pole bez ničeho.
je třeba vypnout a zapnout a vše je ok - někdy jen na chvíli, někdy na dlouho.