Tak to vypadá na opravu některých bugů z 3.41 (hlavně to přichytávání k silnici mi vyloženě štvalo)
Changes made from version 3.41 to 3.42:
Added date/time to Elevation Plot page when plot future is active.
Added display of icons to the lists in Where To? > Waypoints and the Geocaching application.
Fixed issue where vehicle position would switch between actual and on-road locations.
Fixed issue where searching for a geocache from the Geocaching-Active widget would return to the map page without ever giving the option to navigate to the geocache.
Teď jsem nahrál a funguje. U přehledu keší jsou ikonky, u trasových bodů taky.
Takze pro majitele 550, predpokladam, ze to pro nizsi rady bude stejne, jsou obrazky ikon v navigovat na Waypointy a konecne i na Geocaching. Je to fajn, hned vidite jake typy kesi jsou kolem vas. Dale fix na to drzeni se na silnici. Nemuze sice v baraku zkusit, ale prepnout to jde.
Fix na držení na silnici jsem tam myslím mohl zapnout už předtím, teď by to snad ale nemělo blbnout jako v 3.41, obrázky typů keší mám i v 3OO, je to super(viz obrázek…), konečně to nebudu muset řešit editací GPX a přidáváním písmene před název …
Takže zatím super,uvidíme až vyzkouším v terénu.
edit: tak jsem ho tam nacpal a vypadá to OK
z obrazovky mapa+kompas/seznam keší se již dá navigovat na keše /je tam start/
ikonky jsou parádní, akorát na tu průhlednost se vykašlali, škoda
jsem zvědav, za jak dlouho se tady objeví hlášky o prvních chybách
Jednoho brouka bych měl. Pokud kliknete na dashboardu v mapě nahoře na název keše, aniž byste nejdřív nerozklikli popis cache např přes menu Geocaching, následuje parádní zámrz. Ale jde to přežít.
Tak jsem ho včera taky vyzkoušel a je to celkem na …
Dost často mi zamrza mapa - ukazatel zbyvajicich metrů pracuje, kompas taky se otáči ale kurzor na mapě zamrzene, nebo misto mapy zustane bezové pole bez ničeho.
je třeba vypnout a zapnout a vše je ok - někdy jen na chvíli, někdy na dlouho.