Zdravim vsechny,
delam GC uz temer rok a proto bude moje otazka mozna stupidni…Mam PDA Mio P560 WM6 a chtel bych se zeptat,jestli neexistuje nejaky zpusob,jak z tohoto pristroje udelat softwarove navigaci jako napr:Garmin oregon.Tedy jde mi o nahrani softw.do meho pda,abych ziskal vlastnosti Oregonu.Je mi jasne,ze vsechny vlastnosti urcite neziskam,ale jde mi hlavne o mapy a moznost mit ulozene kese stejne jako v oregonu.Nyni pouzivam GCzII a je tovyorny soft,ale libilo by se mi mit v pda mapy a v nich vyznecene trasy,jak se dostanu ke konkratni kesi,no i samozrejme mit ty kese v mape znazornene.Pokud je muj dotaz nesmysl,prosim nezlobte se.Dik M
do PDA aplikaci Garmin XT a do toho Garminovské mapy. Jak je to s kompatibilitou nejnovějších českých TOPO map netuším.
Každopádně nechápu proč do PDA rvát Garminí mapy když existují daleko příjemnější bitmapové podklady od Shocartu, KČT, nebo ortofoto pro Oziho.
Z PDA nikdy neudelas Oregona, to je potreba si uvedomit. Oregon ma stale vyvijen software a s kazdym novym FW prichazi vetsinou i nove funkce. Naproti tomu software pro PDA Garmin XT mobile jiz vyvijen dale neni a asi ani nebude. V Garminu XT nejsou zadne funkce pro geocaching, muzes si pouze nahrat seznam kesi a to jeste pouze jako POI body. Garmin XT je i spise koncipovan jako autonavigace, ale samozrejme TOPO mapy v nem funguji take. Nez jsem si poridil Oregona, tak jsem take kesoval pouze s PDAckem, ale Garmin XT jsem v nem nikdy nepouzival nebot mi to prislo dost nevhodne pro GC. Nicmene nejlepsi je si to vyzkouset, treba ti to vyhovovat bude.