Hned me nebijte, ale chci se zeptat:
Existuje nejaky opravdu jednoduchy program, ktery snadno predela GPX z Pocket query do "citelnejsiho" formatu? Jde mi o to, ze jak znamo oregon nepodporuje html tagy a vetsinou i ceskou diakritiku, coz pak vytvori v garminu necitelnou slataninu.
neporadím, ale takový by se mi taky líbi - předpokládám, že ti tady doporučí GeoGet nebo GSAK, bohužel ty nesplňují tvoje zadání /opravdu jednoduchý program/
Tak bohuzel, nevim co delam spatne, ale pri spusteni mi to nic s GPX souborem neudela - problem bude v jazykove bariere, nemecky ani nahodou. Google prekladac mi taky moc nepomohl. Jede to nekomu?
Ten soubor mám na stejným adreáři, takže nemusí mít cestu. Existuje na to makro GSAK, ale užitečné to moc není, protože:
a) můžeš dát jenom 1 obrázek
b ) zobrazí se na začátku listingu
Pro zajímavost jsem se na to mrknul.
Krátký návod:
Stáhnout PQConverter_2.6.0.310.zip
Rozbalit, vytvoří se adresář PQConverter
V PQConverter.ini změnit Programme na Program Files (německé specifikum)
Pak už jen myší v Průzkumníku přetáhnout PQ (zip) na program PQConverter.exe v adresáři PQConverter. Chybovou hlášku o chybejícím Spoilsync.exe ignorovat.
Zkonvertované PQ je rozbalené v GPX a WPT.
Upraví to hlavičku keše do použitelnějšího formátu než je v originálním PQ trochu podobně jako medwynovo makro, ale hatmatilka zůstává.