OREGON problem-rada

zdravim nikde jsem to tu nanasel tak se chci zeptat tech co ho vlastni na toto kdyz otevru program mapsource a chci stahnout trasy ,trasove body,mapy a body tak se me vzdycky stahne jen trasove body a nic jineho mam v pristroji i natahane kesky u garmina visty kdyz jsem dal stahnout tak se me vse stahlo a na mape se me ukazali jak poklady nenalezene tak i nalezene .Nevite co delam spatne a nebo to nejde

Předpokládám, že všechno co chceš stáhnout, máš v tom dialogu zaškrtnuté. :wink:
Druhý problém by mohl být v tom, že to stahuješ z paměti a máš to na na kartě či naopak.
Zkus to tedy stáhnout postupně z obou zařízení.

vse mam zaskrtnute a zkousel jsem jak ze zarizeni tak z karty a porad bez uspechu a v navodech pisou ze to musi jit i v nastaveni pristroje jsem zkousel vsechny mozne zpusoby propojeni z PC

a mas zapnute v Oregonu Ukladani stop?

to je v nastaveni -prosle trasy -zpusob zaznamu automaticky nebo je to nekde jinde
A VAM TO NEKOMU FUNGUJE ?

TAK VSE SE ZOBRAZUJE AKORAT TY KESKY NALEZENE A TY NENALEZENE SE STALE NEZOBRAZUJI JEN WAINPOINTY :@

Jo, jenže "automaticky" neznamená, že se záznam stopy spouští sám, ale to, že interval ukládání si GPS volí sama, podle momentální rychlosti atd. :wink:

takze si nikdo nevite rady tak to asi nepujde prosim napiste aspon jak je to u vas dik
vse se me zobrazi akorat nejdou kesky ktere mam v pristroji jak nalezene tak nenalezene dik

Tak to ti funguje spravne, pokud bys chtel v Mapsource zobrazit kesky, tak si musis vybrat a otevrit soubor neco.gpx, ktery najdes v pristroji v adresari \garmin\gpx\ a to jestli jsou nalezene, nebo nenalezene, to si pristroj zase uklada v souboru geocache_visits.txt, takze nalez v mapsource nebude rozliseny.