Ahoj,
mam takovy problem uz od pocatku vlastneni oregona 300. Pokud napriklad v profilu AUTO nastvavim v pouzivani map pouze Atlas8 a Adresy CR, pri volbe kam vest mi pokazde nabidne TOPO3, ktera je vypnuta. Existuje nejaka finta, jak tohle opravit? Diky.
Co mas za firmware? V nekterych starsich verzich to myslim zlobilo…
Mam tam ted ten posledni - 3.20. Doufal jsem, ze ten to srovna…
Při volbě Kam vést ti nabídne TOPO a při volbě Mapa, ti nabídne tebou zvolený Atlas??
Jak máš v gps mapy nahrané? Doporučuju nahrát každou mapu zvlášť (i Adresy).
Pokud máš ještě originální profil AUTO, smaž ho a vytvoř si profil nový …třeba to pomůže…
Mapy mam nahrane kazdou zvlast, dokonce jsem je nahraval znovu po poslednim firmware. Novy profil jsem taky zkousel a chova se uplne stejne.
Nevím jestli to nazvat "fintou", ale pokud se nepletu, tak stačí nejdřív vybrat "Zvolit zemi"… Tam pak můžeš napsat "atlas" nebo "adresy", mělo by to i nabídnout z čeho bude hledat a pak už by GPS měla použít buď Atlas nebo Adresy…
Podobný postup je pro TOPO Czech, buď napsat "topo" nebo "czech", pak nabídne mapy, ve kterých to bude vyhledávat. Pokud jich tam podobného názvu ovšem máš víc. U mne mi to třeba dává na výběr z TOPO Czech 2 Pro a TOPO Czech 3 Pro. Ona GPS z nějakých mně neznámých důvodů nabízí i mapy, které jsou vypnuté…
Ahoj, měl bych taky dotaz: Zkusil jsem do Oregona 300 přehrát mapu z microSD TopoCzech 3 Pro v3 (orig.součást gps). Mapa se přetáhla , ale nejde spustit:-(( Nevíte někdo, jak to rozchodit? Nebo může být jen na kartě? Díky
caues, mel jsem "navigacni" problemy v okamziku, kdy jsem mel na 300 kazdou mapu jinde, tzn jednu na kartu dalsi v pristroji. pak to zlobilo. zkus je pokusne soupnout vsechny do jednoho umisteni a uvidis. me to pomohlo
Dělá mi to taky, sice při jiné kombinaci map, ale mám je všechny na kartě… Jedinou basemap mám v přístroji.
Řešením je vybrat volbu "zadejte zemi", tam napsat kus názvu té mapy, GPS nabídne buď přímo tu mapu, případně výběr z dalších, to v případě že jich tam máš se stejným sledem písmen víc, a pak by to už mělo hledat tam kde potřebuješ.