Oregon x00 firmware 3.82 beta

Change History
Changes made from version 3.81 to 3.82:

* Added Geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters.
* Fixed issue syncing with BaseCamp.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4741

doufam, ze neco podobneho vyprsknou i pro naas x50-kare :wink:

jakeej filtr ? wow, mám to nainstalovat a odjet kešovat nebo ne ? jestli se mě to podělá utrhnu garmiňákům všechny ruce :smiley:

Ahojky
Tak jsem to zkusil nainstalovat a filtr vypne celou GPS:o:o

při pokusu vytvořit filtr se mi vypne navigace. Po zapnutí se sice v setupu zobrazi jakysi udelany filtr, ale pri editaci se to zas vypne

quick filters v menu Geocaching zdá se funguje dobře

Ty jooo divna vec, vypne a pri tom vytvori filtr a pri kazde uprave filtru zase vypne GPS:D

Na Dakotě to funguje, ale zase mám nějak divně přiřazený ikony u keší… máte správně ikony? U mysterek mám ikonu mega eventu :expressionless:

Tak potvrzuji jak, vypnuti navigace, ted uz slape super, filtr je paradni ficura a taky potvrzuji mega eventovou ikonku u mysterek (Oregon 300)
Edit: ted jsem si jeste vsimnul, ze EarthCache ma ikonu WebCam :frowning:

Hmmm, tak to je moc pekna beta:D, myslim, ze radeji pockam na dalsi B).

Kdyz si chci vytvorit svuj vlastni filtr - Vypne se
Kdyz pouziju ten quick filter, tak to fachá
Pokud v quick filtru chci zmenit vyhledavane kategorie (Found, DNF) tak se vypne
Ikonky mám přiřazené správně

No tak z vašich zkušeností jsem si vytvořil filtr že radši to budu mít bez filtru a bez vypínání.

Zkoušel jste tenhle fw někdo jenom v angličtině? Co když to shazování dělá překlad, respektive to, že ty nové položky v překladu nejsou? K čemuže je ten filtr vlastně dobrý a jak to funguje (když to nepadá)?

Takze, prave ted jsem si stahnul pq od hc a vsechny jiz maji spravne prirazene ikonky,tj: otaznik uz neni mega event a earthka vypada jako earthka…
K tomu filtru: Tam si proste odskrtnutim policek, kde jsou vyobrazeny ikonky kesek jako zname z gc.com vyfiltrujes zobrazeni tech typu, ktere chces… Takze hnedle je videt, kolik mam v pq napr eventu atd… ficurka je to fakt povedena B)B)

HuntBehind: BINGO!! Dělá to překlad. Pane Vachmajstr vy ste hlava!

Jinak filtr je něco jak v geogetu. Podle typu obtížnosti, terénu a statusu (vše,Found it,Dnf) si můžeš vytvořit filtr (nastavení-geocaches)
uložený filtr se dá spouštět v položce menu-Geocaches

Anglictina sice nevypina navigaci, ale ikony jsou porad spatne prirazeny :frowning: Takze z5 na 3.81 …

Pry by melo stacit znovu nahrat PQ a ikonky se opravi - aspon to psal tusim sobik vedle o Dakote a Pechy-Tce vyse v tomto vlakne.

jj, na Dakotě to zabralo i při zapnuté češtině. Jak PQ tak i export z GG..

Na O300 to pomáhá určitě, vyzkoušeno osobně…

A co když dělám export z GSAKu? Ten jede pořád stejně …