Aby to x50 nebylo líto ![]()
Changes made from version 3.51 to 3.52:
* Added geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters.
* Improved keyboard responsiveness.
* Fix hang searching for POI.
Ke stažení zde
Aby to x50 nebylo líto ![]()
Changes made from version 3.51 to 3.52:
* Added geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters.
* Improved keyboard responsiveness.
* Fix hang searching for POI.
Ke stažení zde
musim riict, ze poprve mam strach to tam naprat
sledoval sem totiz debatu u x00-kaaruu a ta mi moc na jistote nepridala ;)))
O nové funkci filtrování keší se píše v tomto článku, jsou tam i screenshoty.
http://www.gpsfix.net/geocache-filtering/
Vytuhávání při kliknutí na "Všechny POI" mě štvalo, takže jsem to tam nalil (Oregon 550t). Tohle je opraveno, ale filtrování keší funguje jako instantní vypínač. Jen to zvolím tak je GPS mrtvá. Doufám že nerozvrtali ještě něco…
jj vypínač je to spolehlivej, ale jak tady někde psal HuntBehind, tak to dělá čeština, takže to snad bude brzy v pořádku /nebo přejdeme na eng/
Nahral jsem si novy firmware a pristroj nejde zapnout. Pres kabel vse funguje OK. Nevim, jestli to je cudlik on nebo firmware problem. Zkousel jsem downgradovat firmware, ale nic. Podle meho nazoru se nejedna o HW problem.
Neporadite nekdo co s tim ?
tem co to nebeha to asi nepomuze, ale ja to mam zcela funkcni a bez problemu, ikony taky ok.
fakt je, ze pouzivam jen anglictinu. konecne se mi to i vyplatilo
Mohl by nekdo, prosim, poslat treba pres SZ original soubor s cestinou?
http://tomasek.cz/stuff/Czech.gtt Je to ze zalohy z Oregon 550t hned po nakupu. Z toho upgradu zadny aktualizovany soubor nevypadnul.
Snazim se to sloucit s HuntBehindovou cestinou, ale budu muset nekde splasit stringy pro filtrovani kesek a taky se rozsypala auto navigace. Ta ted zobrazuje hlasky cesko/anglicky a to je fakt na bednu. Jestli nejak uspeju, tak pak dam k dispozici…
…myslel jsem pro tu v. 3.52 ![]()
Nebo da se udelat downgrade na verzi 3.50???
semik75: stringy k "filtrování" hledat nemusíš, nová čeština je ve vedlejším vlákně a poslal jsem ti i SZ …
Ahojky,
Hunte prosím te , dá se pouzít tvoje cestina i v O 450? Díky.
Ano, vždyť jsou ty přístroje v podstatě úplně stejné … čeština funguje i na x50, jen tam, kde je v přístroji něco navíc (foťák) nebo jinak (?) se zobrazí angličtina a to je všechno. Nic horšího se stát nemůže … kvůli překladu může sice Oregon i padat, ale to je vždy tím, že je v něm něco špatně, ale ne tím, že v něm něco chybí … teď je momentálně překlad v pohodě. ![]()
Dnes pri odlovu cca par metru jsem si chtel o kesce precist neajek to info a O550 vytuhnul a po nabehnuti vse smazano. Jeste ze jsem sebou mel mobil kde jsem dohledal souradnice. Proc to pisu - stalo se mi to s timto fw, snad se to casem poresi.
Ahojky,
Hunte díky za radu. Chová se to presne jak jsi popsal. Tzn. ze u jen kompasu je v anglictine, jinak zadne problémy s tvým prekladem. Prima.
musim rict, ze tenhl firmware se mi obcas trosku kouse. pri foceni a obcas pri navigaci v aute, s navigatorem, europe.. obcas restart, obcas baterky ven
velkou radost mi to teda neprinaasi…
Už se to tady řešilo. Pravděpodobně jsi mu odmazal trasové body.