Oregon x50 firmware 4.47 beta

Changes made from version 4.45 to 4.47: [EXE]

Fixed shutdown when selecting an option on the 'Where To?' page that was introduced with 4.45 beta
Fixed ANT connectivity issues that were introduced with 4.45 beta
Fixed the slow rendering time of the 'About' page that was introduced with 4.45 beta
Fixed a bug introduced in 4.45 beta where JNX settings were not being saved for each profile
Fixed an issue with magnetic north reference and waypoint headings
Problems with the software may be reported to [email protected]

Info zde

Nainstalováno bez problémů,vyzkoušena zevrubná funkčnost bez zjevných problémů,jen při výběru map v možnostech BirdsEye při kliknutí na ikonku info se oregon 550 vypnul,což mi udělalo už dávno ještě se starým FW.Po zapnutí se již nevypnul.

Perfektní… funguje na něj poslední FirmwarePatcher v2.2 :stuck_out_tongue:

Některé cesty se při určitém zoomu stále nezobrazují :frowning:

Stále při přiblížení k cíli nepípá :@

On totiz ani moc neregistruje priblizeni k cili a tim padem nepipne. Treba v dalsi verzi.

Můžu se zeptat k čemu je ten FirmwarePatcher v2.2

děkuji

http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,4249.0.html

Kdy nepípá ? Při přiblížení třeba ke kešce ? A má to vůbec umět ? Pokud vím, tak zvukového upozornění se dá docílit pouze když je ten bod v GPS jako POI, kde se ale ještě předtím musí nastavit vzdálenost "přiblížení/proximity"…

Jestli píšu kraviny, tak mne usměrněte…

proximity je něco jiného, to pak pípají body okolo kterých procházíš i když na ně nenaviguješ. Tady byla řeč o pípnutí při přiblížení k libovolnému bodu (waypoint, keš, poi)na který naviguješ

Ano tak jest. Drive pri priblizeni se k bodu (je jedno ke kteremu) pipnul a napsal "vzdalenost .." a vyzadoval stisk OK - ted ne.

BINGO, jsem rád, že se to nezdálo jenom mě. Nepípá a nepípá u žádného bodu. Asi šlápli kuřátku na krček :(.

Ani jsem si toho nevšimnul, ale teď si vzpomínám, jak mě tam ta hláška neskutečně vytáčela, ve chvíli kdy jsem byl kousek od krabky, čučím na kompas a na metry do cíle a do toho oregon pípl a vyžadoval potvrzení. Ještě že to odstranili, tajně doufám, že navěky.

Taky mi to pípání vadilo. Mám za to, že jsem to vypnul v nastavení. Nebo to už nebylo u předchozích verzí:-)))

Super zpráva, že zmizelo pípání při přiblížení. Hned to musím vyzkoušet. Konečně to někoho napadlo, že to někomu může vadit.

Radeji bych byl, kdyby tato vlastnost byla uzivatelsky nastavitelna.

No jak koukám, tak pípání chybí hodně málo lidem. Souhlasím se S474N, že kdyby to bylo v menu jako volba zapnout/vypnout, vyhovovalo by to všem. Jen by mě zajímalo, jak to dělají ti, co nechtějí pípání třeba u cyklokeší nebo multin, kdy je přesun na kole. To aby stále čučeli do navigace. Aspoň v tom jsem shledal výhodu. A už vůbec nemluvě o tom, že když se zakecám (a to se mi stává často). tak se musím vracet :D:D:D

Jo, jo, pípání je výborná věc, když člověk šlape na kole. Mohu sledovat cestu před sebou a ne navigaci. Několikrát mě překvapilo, že jsem uslyšel pípnutí daleko dříve, nežli jsem čekal a nemusel se tak díky tomu vracet.

No teda vlastně pípnutí mě až tolik ani nevadilo, spíš mě vytáčela ta otravná hláška, která vyžadovala potvrzení. Ta kdyby tam nebyla, tak ať klidně pípá…

Nu, krásně tu všichni pobrekujem, byl by někdo ochotný a zároveň anglicky gramaticky schopný poslat report do garmina s nějakým návrhem řešení? Anglicky neumím, teda aspoň ne do té míry, abych si troufnul popsat problém a navrhnout řešení. Možná by bylo dobré, kdyby se sem pak dala anglická verze a aby to poslalo víc lidí. Nevím, je to můj návrh, prosím nekamenovat.