Fixed issues relating to WAAS performance.
Fixed issue where the device would not regain a GPS signal after losing the GPS signal in a tunnel.
Fixed shutdown on the map screen when a waypoint was being moved to the same location as a geocache or other POIs.
Fixed an issue where the enabled/disabled option for custom maps could not be changed when two or more BirdsEye™ Satellite Imagery providers were on the device.
Fixed an issue where the device would not beep when approaching a destination while routing off-road.
Problems with the software may be reported to [email protected]
Ha…zdá se, že ten můj mail o nepípaní při přiblížení se k navigovanému cíli přece jen k něčemu byl…a opravili to, jak slíbili. Může někdo potvrdit, že Oregon už opravdu při přiblížení pípá?
Zdá se že by mělo všecko být oka:) Pípání při přiblížení do cíle ověřím a napíšu to sem.
Jsem rád že fixnuli chybu s vypínáním při vracení se z bodů do mapy. To mě hodně štvalo.
Patchnuto, ovšem po nahrání do GPS a restartu se neprovede upgrade, GPS se jen normálně zapne. Je problém v tom, že tam mám nepatchnutou 4.49? Dělám to prvně
Iba pre zaujímavosť. Pomocou programu RGN Tool si môžeme z verzie 4.49 urobiť napr. 4.55 a Oregon to zoberie aj bez downgrade. Napr. donedávna to bola jediná možnosť pre majiteľov nového Edge 800, keď preň neexistoval starší SW na downgrade.