Tak úplně stejnej výsledek jako při update na 3.80, prostě to jenom chcípne. A to jsem do vnitřku nijak nezasahoval - žádnou češtinu jsem neinstaloval ani jinak nic neměnil - pouze jsem přidal dva nové profily. Ještě že ten recovery proces od kvapy tak pěkně funguje, i když musím vždycky před recovery ručně smazat soubor GUPDATE.GCD.
Taky bez sebemenšího zaváhání. Celej proces upgradu jsem bedlivě sledoval, protože problémy o kterých tady píšou ostatní se mi zatím vždycky vyhýbaly, tak jsem si říkal že to jednou musí přijít. No naštěstí zatím nepřišlo, nastartoval jako normálně když si ho nevšímám…
@MaFa
Co konkretne si vymazal?
Ja som skusil zmazat gpx subory ale zial ani to nepomohlo, urobi to to iste co aj pri 3.74 resp. 3.80
Po odoslani a faze ked prebehne modry bargraf ostane visiet na napise Garmin a nepomoze nic ine iba procez obnovy cez rgn subor.
Tiez po "downgrade" musim rucne zmazat gcd subor.
Skusal som aj cez Webupdater aj cez gcd subor…
Pri zapnuti mackas levy horni roh az se te to zepta, jestli chces smazat uzivatelska data. Potvrdis ze ano, po restartu jsem nastavil anglictinu a webupdaterem upgradoval na 3.90. Co presne se smazalo nevim, ale predtim jsem jeste rucne smazal ze slozky archive vsechny gpx soubory. Nicmene po upgradu mi celkem nic nechybelo, i profily zustaly, jen jsem musel nastavit cestinu a metricke jednotky. Dokonce i soubor s keskama tam zustal.
Kaslem uz nato, normalne sa obavam, ze si poskodim kontakty na usb alebo baterkach, uz som to tolkokrat restatroval rozoberal. restartoval.
Samozrejme som skusil davat od 3.71 az po 3.90, vsetko s rovnakym vysledkom., anglictinu, vsetko vyamazane…aj tak ten isty vysledok, upodate sice zbehne ale uz sa nezobudi…
Keby tak existoval rgn s verziou 3.90…
Skusil som aj symboleliminator alebo ako sa to vola ale ten odmietol spracovat gcd pre oregon…
By mě zajímalo, kolik problémů mají ti, co sem nepíšou. Jestli ten poměr úspěšných aktualizací je zhruba stejný tady i u většiny uživatelů, anebo jestli jestli většina lidí s problémem zde napíše a tudíž většina uživatelů problém nemá.
No tak taky napíšu co by čerstvý majitel 550-tky. Přišla s Fw 3.7, update na 3.90 bez problémů, i když jsem měl obavy, co se stane.
Zatím se s ní učím a lezu po fórech a sosám informace, jak ji co nejlépe využít.