Improvements to the geocaching experience. See TrailTech ( http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2011/09/improved-geocaching.html ) for more information.
Fixed a potential hang on startup when importing large numbers of waypoints, tracks, routes, or geocaches
Fixed issue with very long geocache descriptions
Fixed shutdown when reviewing certain geocache descriptions
Fixed issue where the photo orientation would be incorrect in the photo viewer
Fixed potential shutdown while scrolling through Garmin Connect photos
Fixed issue where some auto-archived tracks would be named in English regardless of user language
Fixed bug that could cause some geocaches to not import
S patchnutým firmware je možné neobmedzene používať vlastné rastrové (BirdsEye) mapy v JNX formáte. Viac o patchnutí firmware a o výrobe vlastných rastrových máp je V TOMTO VLÁKNE.
Pokud opravili skutecne, vse co tam pisou, tak jsou to opravene hlavni bugy co nas trapi snad uz od zacatku. Hlavne to nacitani kesi, kdyz jich tam rvu 4900, pada skoro vzdy.
No a to co pridali podle Trail Techu, vypada taky super. Nejen, ze je to mnohem prehlednejsi, ale vypada to i na rolovaci sipky v listingu Asi se stal zazrak Jdu to prozkoumat…
Edit:
Takze obrazky v Trail Techu jsou zrejme z Monatny, sipky se nekonaji Co je horsi, tak alespon u mne po flashi (nepatchnuty firmware 5.10), oregon nechce cist kartu,
(vyzkouseny 2 karty, jedna uplne cista) a zustava na hlasce Loading Photos. Bez karty vse OK. Po downgradu taktez OK. Flashnuto tam a zpet nekolikrat, porad stejne. Zrejme soudruzi z Garminu zase udelali nekde chybu…
patchnuto na 5.10
Zatím vše funguje.
Konečně zjistím základní informace o keši přímo na mapě.
Škoda, že nejdou ty rolovací šipky.
Jinak nepozoruji žádné problémy.
Tak také proveden upg z 5.00 na 5.10 pomocí gárminího webového updateru … vše proběhlo OK. I když při hlášce Loading Photos … jsem už začal propadat panice, ale po několika minutách to vše naběhlo a zatím funguje.
Mám o chápat tak, že se zobrazujou i dlouhý listingy?
Upgrade jsem nedělal od verze 4.50, takže bych do toho možná zase skákl. Předtím jsem dával i Bety, ale po tom co tam začali cpát opencaching, jsem upgrade nedělal. Navíc předpokládám, že budu muset zase dopřeložit všechny přidaný věci. A do toho se mi moc nechce, bo nemám čas…
Tak mě se to z karty napodruhé zase kouslo … teď jsem hodil GPX do vnitřní paměti. První načtení v pohodě a teď jsem zvědavej až to vypnu a znovu zapnu co to udělá, ale načítání při každém spuštění je pěkná otrava. To to minulé řešení i když se kousalo bylo lepší … to se dělo jen po aktualizaci a né pokaždé :(
… tak z vnitřní paměti se to alespoň nekouslo i když to chvíli vypadalo dost bledě každopádně každý start GPS včetně načtení 5000 keší znamená cca 4 minuty :(:( a strach jestli se to načte nebo ne