Oregon x50 (WebUpdater) software version 3.80

Oregon x50 (WebUpdater) software version 3.80

as of September 1, 2010
WebUpdater is required to install this file

Change History
Changes made from version 3.40 to 3.80:

* Added ability to move waypoints using the map
* Added ability to set user declination direction
* Added Automatic Shaded Relief option
* Added brightness adjustments for BirdsEye imagery
* Added display color to track gpx files
* Added Geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters
* Added import indicator for gpx files
* Added multicaching support
* Added periodic track archiving
* Added track review page improvements
* Improved keyboard responsiveness
* Improved WAAS performance
* Fix hang searching for POI
* Fixed elevation profiles to always use the most detailed DEM data loaded
* Fixed future plot with tracks that have no elevations in them
* Fixed issue with calculator % function
* Fixed issue with map POI's showing twice for a single point
* Fixed issue with Oblique Mercator User grid
* Fixed issue with stuck route button.
* Fixed occasional shutdowns
* Fixed shutdown on About Page
* Fixed spot sounding display on certain maps
* Updated map review of tracks and routes. The distance shown is now the distance along the route or track.

Pro ty co upgraduji primo:

http://www.garmin.com/software/Oregonx50_WebUpdater__380.gcd

Tak jsem se konečně dočkal nového software. Na ty bety jsem si nějak netroufl. Teď naistalováno a zatím vše vypadá OK.
:slight_smile:

No ja jedu na bete a zatim v pohode. Dneska mam v planu par kousku, takze to nechci riskovat, takze upgradovat budu az vecer :slight_smile:

a hele tlacitko About uz funguje, jsem zvedav jestli se to bude dal obcas kousat nebo ne.

Aktualizace z 3,71 beta se mi nepovedla. Zůstalo to zaseknuté na 0%. Provedl jsem downgrade na 3.40 pak už to šlo normálně.

Aktualizace z 3.74 beta zcela bez problémů a od rána zatím žádné problémy. Odpo razím na nějaké wigo, tak uvidíme.

U mne zatím také vše OK. No…uvidíme.

Ja se prave vratil z huntu, hned jsem tam soupnul novej fw, sel jsem z beta 3.74 a pohoda hned napoprve.

Tak po několika betách, které jsem úspěšně a bez jakýchkoliv problémů používal i 3.80 funguje bez problémů.
Odzkoušeno dnes a spokojenost.:):slight_smile:

Upgrade z beta 3.74 probehl naprosto hladce. Novy firmware se zda byt stabilni.

Tak dneska s novym fw cely den chozeni po praze, navigace v aute, odehrano wherigo a nakezena nejaka ta keska. Vse bez problemu. Jeste by to chtelo novou cestinu.

Upgradoval jsem WebUpdaterem z 3.40 na 3.80 a nedopadl jsem dobře, jen nápis GARMIN a víc ani ťuk. Takže jsem použil recovery balíček a zkusil upgrade znovu a opět nic. Takže jsem zpět na 3.40.

sobikovi: vydrz, kazdym dnem ma vyjit poradna cestina na x50. Uz ji betatestuji a vypada to fakt velmi dobre.

Tak jsem se taky odhodlal k upgrade - z 3.61 (co tam byla od výroby) webupdaterem - a taky jenom nápis Garmin a nic. No to jsem si zase pomohl, teď to budu dávat do pořádku asi do rána :frowning:

Upgrade z verze 3.40 přes gcd - v pořádku. Díky za info.

Není čeština jako čeština. Hlavně každý ty pojmy vnímá trochu jinak… Počkám a uvidíme, když tak si upravím.

Tak, po nějakých tahanicích, s pomocí tohoto http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=15500 návodu se mi v Oregonu objevila verze 3.74 (asi pozůstatek jednoho ze zoufalých pokusů o nápravu), která jela. A upgrade z 3.74 na 3.80 s pomocí webupdateru už proběhl OK. UF! :slight_smile:

No mě tato verze začala zlobit co se týče plánování tras.Pokud chci napsat nějaké město,tak hned po stisku na první písmeno mne to vrátí zpět a oregon 550 zamrzne.viz foto

Ahoj va3, prosím o pomoc. Po upgrate mám také jen nápis GARMIN. Oregon nejde vypnout. Po vyndání baterek zase najede jen na GARMIN. Připojení k PC nereaguje. Měls to samé? Dík