Nemohu přijít na nastavení velikosti písma názvů obcí a měst, takže většinou při jízdě autem přečtu název ulice, ale název města (obce) je někdy menší než názvy ulic, tak že nevím, v kterém městě jsem a do kterého jedu. Jde to někde nastvit nebo upravit TYP? Dost mi to na Oregonu štve.
To mě štve také, ale asi to nejde. Ještě jsem na to nepřišel. Možná, že někdo poradí.Bylo by to OK.
Ještě doplním: když se pohybuje mapou, tak obce které najíždí na displej, dokud jsou vidět jen části názvů jsou cca třikrát větší, než když najedou na displej celé (takže by neměl být problém, aby zůstaly větší pořád). U etrexu HCX jsou všechna písmena názvu velká (jakoby hůlková) asi 2mm vysoká s jednoduchými ostrými fonty. U Oregona 550 (a to asi bude stejné pro všechny Oregony) jsou velká jen počáteční písmena, další písmena měří necelý 1mm a mají sice graficky hezčí, ale lehce rozplizlé fonty. Přitom je to obojí na stejných mapách Evropy cneunt2010 30. Na TOPO mapách je to stejné. Mám co dělat to např. na kole přečíst na etrexu, u Oregona je to na lupu nebo sokolí oko. Uvidíme, zda v příštích FW přestanou řešit efekty pro děti a vyřeší to, co je pro navigování životně důležité.
Bohužel tenhle problém mě také trápí, zkoušel jsem něco najít v souboru *.TYP, ale marně.