koupila sem si Oregona 300 a mam problem: Pri zadavani Kam vest - Souradnice se mi stava, ze se objevi hlaska "Prijezd na 000" a tlacitko OK, i kdyz to ale neodmacknu, tak to po par vterinach zmizi. Tataz hlaska se mi zobrazuje i kdyz uz jsem na trase, pokud si treba chci priblizit mapu, odejit a dat misto navigace vzdusnou carou navigaci po silnici, proste se zobrazuje nahodne, na zadnou spojitost s urcitym ukonem sem neprisla. Hlaska viz obrazek:
Provedla sem update na v. 3.42, ale nespravilo se to…
Muzete mi nekdo, prosim, poradit, co s tim? Predem diky!
tohle ukazuje pokud jsem x metrů před cílem který se jmenuje 000
x je podle toho, jak mám nazoomováno (u mě při kešování 10-150m) 000 místo toho je třeba "keška"
pořádně jsem nepochopil tu souvislost kdy se ti to ukazuje. nebude to takhle nějak? 000 je tebou vytvořený POI, asi omylem u místa, kde experimentuješ a tak se to furt ukazuje.
zkontroluj si mapu jestli tam opravdu není a pokud ano a není to nic důležitého tak ho smaž a nebo se na něj stále nenaviguj (dáš ukončení navigace na… ikona globu)
"000" je automatické jméno waypointu, pokud se naviguješ na něco, co nemá jméno - typicky souřadnice nebo "špendlík v mapě".
Je to vlastnost - když zadáš "navigovat na souřadnice", tak se vytvoří automatický bod "000" na aktuálních souřadnicích, pokud jsi v pohybu ty nebo družice, tak se k němu v tu chvíli blížíš a Oregon na to upozorní … a pak Ti umožní souřadnice bodu změnit na Tebou požadované.
Je to jen upozornění, že jsi kousek od cíle. Když si ho nevšimneš, nebo necháš být, zmizí samo a nic se neděje…
Když tě vytáčí, stačí se chviličku podívat jinam:-)))) Nebo na to tuknout prstem:-)))
Mě třeba víc vytáčí, když se zastavím, tak se mapa v Oregonu přetočí a bývá komplikované orčit směr kam jít… Na to někdo neznáte řešení?
Zkus se zastavovat pomaleji. :D:D:D
Aspon u Kolouše si podle mne předpocitava polohu podle rychlosti pohybu, a kdyz se naraz zastavim z vetsi rychlosti, tak pak nejsem na te jeho predpocitane pozici ale o kousek zpet, a tak si mysli, ze jsem se otocil a otoci mapu…