Oregon450-zobrazení gpx

Ahoj, pomůže někdo?
Jak dostaneme do navigace Oregon450 data, aby se nám v ní ukázaly všechny informace které jsou na www? Všechno jsme si podle různých návodů stáhli, nejdál jsme se zatím dostali s GeoGetem, ale při zobrazení v navigaci chybí listing, hint, obtížnosti atd. Ukážou se souřadnice, krátké info a dost. Zabýváme se s tím už tři týdny, chtěli bychom, aby to v navigaci vypadalo jako v ukázce na

viz příloha.

Díky a moc nám nenadávejte, Slaburdovci.

Tohle je trochu košaté téma, ale i tak se asi dá prověřit pár věcí…

Máte v GG všechny informace? Pokud si zobrazíte keš v GG tak tam je všechno nebo ne? Jak importujete data o keších do GG?

To exportní makro má svoje vlákno od autora, kde je možná vhodnější řešit co a jak se exportuje do navigace…

Jste PM nebo ne? Jako PM můžete do navigace nahrát gpx soubory co stáhnete přímo ze stránky listingu keše.

No, me se to povedlo tak (v GPS Map62 - ale, to je asi jedno), ze jsem z GG exportoval ve formatu GPX, ktery podporuji nove pristroje Garmin. GPX jsem pak nahral primo do GPS a fungovalo to. Ted tam tech bodu mam 3 tisice a navigace se mi pri startu sekla (pri nacitani bodu). Tak jsem exportovane GPX otevrel v Mapsource a body nahral do GPS a zda se, ze to funguje.
Packy

EDIT: tak overeno - funguje to. Pri volbe tlacitka Find mi to primo v menu nabidne i polozku "Kesky".

Asi jste nepoužili správné exportní makro. Používejte to pro nové Garminy. A do Oregona opravdu stačí nahrát to vygenerované GPX do složky GPX v navigaci. Jen pokud jich bude více, tak PRVNÍ start navigace trvá déle. A po posledních změnách na GS asi u nově stažených nebudou logy. Nejde to. Ale moc to nevadí, jen v položce Zobrazit protokoly nebude nic. Ale zkuste se nejdřív otevřít něco přímo z Geogetu, poklepáním na jednu konkrétní keš, jestli vůbec máte stažené celé listingy. A do O450 by se jich mělo vejít 5000, ale pozor, waypointů jen 2000. Nebo to exportujte přes POIgarmin a nahrávejte pak do navigace přes POIloader, ale pak je trochu obtížnější se k tomu dostat a nelze označovat nalezené, neplatí tam ale to omezení počtu. Případně to lze i kombinovat.

Tohle makro používám na export do Oregonu od začátku co vzniklo a není nic lepšího! Listingy do GG už s novou verzí GJ normálně stáhnout jdou, takže není ani potřeba být PM a stahovat je přes PQ. Výsledný GPX soubor je lepší nahrávat na kartu a to z toho důvodu, že když se Oregon sekne při prvním spuštění po importu, tak stačí jen vytáhnout kartu, nastartovat bez ní, zase ji tam vrátit a nastartovat zovu.

Zrovna tak můžeš použít program Mozigo.

Nebo cachelist. Každý si vybere co mu vyhovuje. Výsledek je nakonec stejný - GPX v navigaci. Co se týká toho exportního makra - waymarky zobrazuje jeko velké truhly. Tomu jsem pomohl a plánuju ještě trochu ho poladit, vyhodit informace, které mi v GPS k ničemu nejsou. Ale je to napsané geniálně. Navigace na final waypoint, odstranění zbytečných HTML tagů (díky tomu šel i listing, napsaný blbě, který se jinak nezobrazil ani ownerovi). A v kombinaci s geogetem a POI makrem se dá obejít i omezení počtu waypointů v Oregonu a nemožnost odlišení různých typů podle ikony.