Origami sigitem

Legenda praví, že za každých 1000 kešek Bůh zamorduje jedno koťátko. Jiná legenda praví, že když poskládáš 1000 jeřábů, splní se ti sen.

http://www.mimiangel.cz/story/velke_pribehy_sadako_tisic_jerabu

Chtěl bych znát váš názor, co kdybyste našli v keši podobnou věc? Líbila by se, nelíbila? Za co by se dala trejdnout? Je CWG odpovídající trejd? Přítelkyně mě je naučila skládat, tak mě hned napadlo využití :slight_smile:

eště jedna

Ja bych to ocenil, predevsim, kdybych to nasel ve svoji kesi ORIZURU :).
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f52ca01d-105e-40a3-aff0-af8adfb23da0

To mám trošku zruky, ale kdybych to zrealizoval, třeba by se tam jednou dostal :slight_smile: A to jsem chtěl být originální :frowning: Ty kešky jsou dneska fakt skoro na všecko :smiley:

Pokud si ho hned další nálezce vezme, tak asi není až takový problém. Ale neumím si představit, jak bude vypadat, když tam zůstane třeba 14 dní.
Jinak já na tohle nemám moc trpělivost, takže já bych to ocenila :slight_smile:

Určitě by nebyl jen tak pohozený v kešce. Se složenýmu křídly se vejde do dýleráčku, takže nějakou dobu by tam vydržet mohl.

Pěkný. My ČITEČKOVÉ ruční věci, osobitý, vždycky oceníme zdaleka nejvíc… ale skalní CWGéčkaři budou držkovat stejně :smiley: (jako vždycky).
BTW, zatím pro mne nejcennější "Like CWG" SI je keramické kolečko s reliéfem - ruční práce, připomínající právě CWG. Bomba.

Bdeš tam mít i sériový číslo? :slight_smile:

Dej mu do sáčku cedulku, že by měl dojet do téhle keše a udělej z něj takovej malej soukromej neoficiální TB :slight_smile: To by mohlo zabrat a ke Kvapovi by mohl docestovat.

To leda že bych udělal nějakou limited edition třeba z pozlaceného papíru :stuck_out_tongue:

Tak ale to není ani trošku blbej nápad. Možná kdybych sehnal solidní průhlednou krabičku, mohl by z toho být i pěkný regulerní TB.

Jo jo jooooo, miluju darecky z daleka. Kdyz budes hodnej, tak ti taky neco poslu :)).

mě by se líbil,ale když by tam byl dlouho asi by byl nepoužitelnej.Já si chtěla složit tisíc jeřábů,ale nějak se mi nikde nepovedlo složit ani jednoho

Tak si udelej tu Kvapovu kesku, tam je na jeraba i postup :slight_smile:

tak jsem to zkusila a moc jako jeřáb to nevypadá.Zmuchlala jsem to do kuličky a zase to tak rok,než si to zase někde přečtu nechci vidět :smiley: