Ahoj. Mám nápady na několik zajímavých multi a mystery keší. Zajímalo by mě, jetli se dá někde, například podle klíčových slov, najít podobný nápad. Abych nedělal něco co už existuje. Předem díky za odpověď
Všechno už bylo :).
To neřeš a keše udělej.
Třeba podobná keš je, ale na druhém konci republiky, takže tím místním kolegům uděláš radost.
Já jsem kdysi vymyslel "originální" keš jako poštovní schránku s kódovám zámečkem. Než jsem ten "SVŮJ originální" nápad stačil realizovat, tak jsem takové kešky odlovil tři. A stejně ji udělám.
Zrovinka takovou s tím zámečkem má kamarád v Žilině ![]()
Dovolil bych si nesouhlasit. Rozhodně ještě všechno nebylo ;), ale i tak děkuju za odpověď.
Ještě mě ale napadlo. Podle základní filozofie GC se keše ukrývají na místa, která stojí za to vidět a kešeři je chtějí ukázat ostatním. Existuje nějaká "odnož" nebo jakási povolená alternativa, aby keš, např.mysterka ukázala ostatním něco co najdou při jejím řešení? a né při samotném nalezení?
Já už mám odlovené 4 s kódovým zámečkem ![]()
No dost mysterek je na misech, ktere za nic nestoji, tedy resp. nicim vyjimecnym nevynikaji, a jedine co na nich je zajimave je to lusteni. ![]()
A dost je jich, ktere jsou "zajimave" jen tim, ze u lusteni prosedis hodiny u kompu…
Nebo stahujes a instalujes programy na crakovani cehokoliv, a pod. …
Udelej a uvidis dle reakci do ktere skupiny jsi se trefil… ![]()
ok. díky moc
V praze je taky Kinder Surprise keš a já ji udělám v Hradci(ale výměna jen s kinder figurkama)ale ještě nemám vhodné místo..
takže pro sběratele bodů je to + vše může být několikrát,ale je to všecko jinak spracované a tím vinikají:D