Osetreni kolize vzdalenosti u nove cache...

Kdyz chci zalozit novou cache a mam vybranou lokalitu, je mozne nejak zjistit (napr. predbeznym dotazem na R.), zda v okoli neni finala nejake jine Multi nebo Mystery cache? Chci udelat Mystery cache a v pripade kolize bych nerad predelaval cely vypocet…

Jedna z možností je mít okolí keše odlovené :slight_smile:
Ano, na podobný dotaz ti reviewer s největší pravděpodobností odpoví.

Diky za odpoved. Mit okoli odlovene - to je dost komplikovane. Vzdyt tam klidne muze byt finala mysterky s uvodnimi souradnicemi treba v Brne…
Takze opravdu radeji napisu nejakemu Reviewerovi.

Teoreticky máš pravdu, prakticky tomu tak nebývá, mimo jiné proto, že je (asi nepsané) pravidlo, že finálka mysterky má být do 3 km od úvodních souřadnic, třeba kvůli rozumnému sledování TB a GC.

Ze zkušenosti vím, že je nejlepší založit listing nové keše a zadat waypoint finálky. Zbytek listingu může být klidně prázdný. Odkaz na tento listing pošleš reviewerovi a ten Ti kolize prověří. Odpověď bývá v podstatě okamžitá.

Mám stejnou zkušenost. Šlo o multinku na celkem frekventované lokalitě. Odpověď o nekolizi přesná a rychlá.

Kolem Pardubic je rekneme nejedna mysterka s finalkou "do 10 km". Vzhledem k tomu, ze takhle ty mysterky prosly schvalenim, tak bude asi akceptovatelna vzdalenost vyssi nez 3 km.

Tohle mi pripada jako nejjednodussi napad - takze do listingu zadam jenom souradnice finaly a poslu ho reviewerovi… Nic vic? A po odsouhlaseni teprve doplnim ostatni casti listingu…

Úplně nejlepší je vytvořil waypoint typu Final location se souřadnicemi keše - stejně to budeš muset následně dělat, tak proč neušetřit práci sobě i reviewerovi.
No a do Reviewer note napíšeš prosbu, zda by bylo možné keš z hlediska kolizí zkotrolovat, případně se stejným textem pošleš mail. Já dělám to druhé, napíšu mail s waypointem keše a prosbou o zkotrolování a reviewer se podívá na kolize.