Ost Iru

Zdravím a byl bych rád za spolupráci při odlovu téhle keše GC2GZPH Ost Iru (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by vop.cz + Karbanatek kde je finální umístění, ale nemám potřebné vybavení k jejímu odlovu.Kdyby se na ni někdo chystal tak bych se rád přidal.Keš se nachází kousek od Dolních Louček ty jsou na železniční trati č. 250 Brno - Havlíčkův Brod

Bych se pripadne taky pridal ale zalezi kdy, mam to docela daleko …

Keska vypada opravdu hodne dobre, nenasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by tam byl ochoten vyrazit ? Bohuzel nemam ani auto ani petkovou vybavu ale pokud by se nekdo obetoval, tak uhradim benzin i za neho …

Ahoj,
díky za zájem o tuto krabičku lehce se vymykající "pětkovému stereotypu". Pokud jedete z opravdu velké dálky, doporučuji vzít opravdu mnoho "pětkového" vybavení a také více lovců. Kromě jiného proto, že víc hlav víc ví. A zkuste se připravit i na to, že se vám odlov napoprvé třeba nepovede. I zkušení místní pětkoví matadoři si museli celý odlov dát třeba na třikrát.

PS1: Ze zkušeností konkrétně u této krabičky vím, že ne každý, kdo "ví kde je", to opravdu ví. Na to pozor.

PS2: Dodržujte prosím důsledně všechny pokyny v listingu a bohatě foťte, abyste se mohli ocitnout v "Klubu Ost Iru" a vaše fotografie v galerii přístupné všem předchozím i následným úspěšným lovcům.

Moc diky za info, reakce ale zadne, tak z toho asi nic nebude … :expressionless:

Nejde o to, že by nebyly reakce. Já třeba doufám, že už se tady v okolí Tišnova s pár klukama snad domluvím. Akorát si myslím, že se do toho lidem moc nechce. Tahle keša potřebuje více spolupracujících lidí, takže přibírat do teamu těžítka, může být taky pro přibírajícího o hubu.
Neberte to nijak zle. Ale pokouším se vymyslet způsob zdolání této kešky jedním lezcem (plus jedno těžítko, má žena) už nějakou dobu, zatím jsem tam byl 3x a 3x odolala. Chtělo by to něco elegantního. Všechna dosavadní řešení jsou náročná na výbavu. A že z toho lidičkové, kteří se o odlov nejvíce zaslouží (výbavou a prací) nechtějí dělat monster podepisovací akci, to se jim taky nikdo nemůže divit. Není to pětka pro nic za nic. A ne každý dokáže vstřebat takovýto, nemám výbavu, ale rád se připojím a přispěji dobrou radou.
Já jsem na této keši třeba už nechal přes 100 metrů lavinovky, potrhal jsem přes 150 metrů pletenýho silonu, olůvka a benzín nepočítám. Tož tak. Lidé jsme různí.

Taky se na to chystám, jen najít trochu volného času. Volno trávím v okolí Olešnice ale jinak pracuji u Tišnova, tak snad, až tam budu, tak by šlo se domluvit. Kdyby se někdo na to chystal, tak mi dejte vědět. S JiMikl a JackComputer počítám.

Na jednu stranu rozumim ale na druhou si rozhodne nechci hrat na "tezitko", kteremu jen nekdo poda finalku do ruky. Nez se sam rozhodnu pro porizeni petkove vybavy, tak si to chci napred vyzkouset, rozkoukat se a pochytit nejake zkusenosti. Kazdy s tim nejak zacina …

Taky bych si ji chtěl výhledově odlovit, ale nejdříve musím nalovit pár zkušeností na jiných T5..