Hledám někoho na společný lov v Ostravě a okolí.
Mám dva malé prcky (kteří většinou "loví"se mnou) a hodila by se kačerka (nebo hooooooodně ovážný kačer), kterou taky nebaví lovit samotnou…
ahoj. ja obcas okolo ostravy byvam
a aji sme se uz videli
takze kdyby si chtela, tak by sme se mohli k vam s pritelkyni obcas pridat? jsme sice dva, ale s robotkama to muze byt zajimave
no, takze neni problem. "jsme" z Rychvaldu, mame moznost auta. v Ostrave budeme az za 1 dni (vikend 22-23.5.) tak neni problem se domluvit a vyrazit. nic moc tam nemame, prevazne tradicky (Ostrava a smer FM).
není problém, taky jsem schopná se přepravit a zrovna ten víkend jsme asi s prckama sami, takže v poho.
Mám tu lousklé i nějaké mysterky, ale netrvám zrovna na Ostravě. jen nějakých velkých kopců nejsem s prckama sama schopná, dva na hřbetě fakt neunesu
tak jo
ja to nadhodim doma a muzeme vyrazit
uz staci jen vybrat kam.
takze kdyztak se staci ozvat klidne mailem nebo telefonem (608878520) a kdyz budeme v Ově, tak neni problem.
no koukala jsem, že už tu snad všechno máš :o takže si spíše vyberte vy co chcete. Jen aby přítelkyně po společném odlovu nedošla k názoru, že děti raději nechce, ale pokud je to cílem tak doporučuji :D:D:D:D:D
Když tak písni na e-mail jak jste se rozhodli a já se přizpůsobím.
Na pozesení jsem se přihlásila taky. V ově se vyskytuji převážně o víkendech. Můje georobotka má čerstvě 4 roky. Mám ůrodinné auti - pohodlně se vejdou sedačky.
Nepohrdnu ani kolem - mám vozík za kolo nebo hodnou tchýni
No já se na kolo dostanu málo, protože mám ty prcky dva a hlídače nemám, leda manžela
Já spíše potřebuju někoho kdo se mnou bude lovit, když mám prcky. Petřík má 4,5 a Lenča 1,5, takže "ideální" věk :o
takže spíše pěškokeško. Petík ujde docela dost )je zvyklý) a Lenču vezmu do krosny…
Já se přiblížím v pohodě skoro kamkoli.
koukla jsem na ty Heřmanice. Pokud Petr na ten pátek nic nemá, tak mu nechám prcky a dorazím taky (když tam bude tak veselo ) , akorát bych přijela asi vozmo, takže bez píva …