Zdravím kačeří osazenstvo. Dotaz a návrh je jednoduchý. Najde se nějáká osoba, která nemá v Ostravě odloveno větší počet keší? Například 20 a více. Na některé keše, jako je Krtek a Raketa je vhodné více osob a zároveň více očí více vidí. V Ostravě studuji, takže přes týden pro mě není většinou problém. Vše je o dohodě. Pokud by měl tedy někdo chuť a neodlovené keše, nechť se ozve. V profilu mám další kontaktní informace. Díky
Jen bych ještě upozoril, že nemohu nabídnout automobilový odvoz, pouze tramvajový a autobusový na zóny 1 a 4. Doposud jsem vše obcházel pěšky, takže se nelekněte třeba trásy o 5 km
Tak je to o domluve. Problem by mi to nedalo. V soucasne dobe zde mam odloveno cca 28 kesi. Zhruba stejny pocet zbyva a dalsich 10 je bohuzel DISABLED.
Jen me zajima, kolik lidi zde, krome rodilych Ostravaku, nema jeste dost odloveno, tak vas motivuji
zdarec,
já mám také zájem o lov v OV. Jednak jsem tam studoval a pak Ostravou bohužel projíždím velmi rychle, nestíhám keškovat :(. Mám nepokrytý prostor od Mošnova na sever
Tak se zde vytvorilo seskupeni cca 4 kaceru z Olomouce vcetne me. My se muzeme domluvit skupinove na odlov treba na sobotu nebo tak.
A ted pro ty, kteri to maji na ostravske kese kousek, respektive studuji nebo bydli ci jeste pracuji v okoli tedy Lukyn_CZ a Brunoos. Pokud mate opravdu zajem, muzeme to nejak skompletovat a vyresit. Jdu vas kontaktovat
Ahoj,
sel bych do toho s vama, s pritelkyni. Mame zatim po ostrave asi 40-50kesi, hlavne centrum, ale poruba a okoli ostravy nam chybi, radi se k nekomu pripojime.
B)
Tak jak? Nahodíme nějaké termíny na společný odlov? Venku v tuto chvíli svítí sluníčko (a tak už zase ne) a pomalu na to bude počasí.
Nebo chvilku posečkáme. V Ostravě teď zuří ta válka nebo co, tak abychom tam ještě jednu neslízli.