Ostrava - dlouhodobé odlovy

Zdravím kačeří osazenstvo. Dotaz a návrh je jednoduchý. Najde se nějáká osoba, která nemá v Ostravě odloveno větší počet keší? Například 20 a více. Na některé keše, jako je Krtek a Raketa je vhodné více osob a zároveň více očí více vidí. V Ostravě studuji, takže přes týden pro mě není většinou problém. Vše je o dohodě. Pokud by měl tedy někdo chuť a neodlovené keše, nechť se ozve. V profilu mám další kontaktní informace. Díky

Jen bych ještě upozoril, že nemohu nabídnout automobilový odvoz, pouze tramvajový a autobusový na zóny 1 a 4. Doposud jsem vše obcházel pěšky, takže se nelekněte třeba trásy o 5 km :slight_smile:

A někdy na sobotu bychom se nedomluvili. Že bych vzal auto a další 2 - 3 lidi a pak jsme Tě vzali domů? Cca někdy na jaře?
Gerdík

Tak je to o domluve. Problem by mi to nedalo. V soucasne dobe zde mam odloveno cca 28 kesi. Zhruba stejny pocet zbyva a dalsich 10 je bohuzel DISABLED.

Jen me zajima, kolik lidi zde, krome rodilych Ostravaku, nema jeste dost odloveno, tak vas motivuji :slight_smile:

No já mám v Ostravě už jednu. :slight_smile:

Pomalicku polehoucku a jsou vsechny. Tak na Ostravsky odlov se zatim ozval jen Gerdik, opravdu to ma asi nejbliz :smiley:

Vyčkej, neděle podvečer. Dej tomu pár dní čas.

zdarec,
já mám také zájem o lov v OV. Jednak jsem tam studoval a pak Ostravou bohužel projíždím velmi rychle, nestíhám keškovat :(. Mám nepokrytý prostor od Mošnova na sever :wink:

Tak taky se rad přidam. Do OV to mam z prace cca 20min, využit muj vuz neni žadny problem.

Přes týden téměř kdykoliv odpoledne tak od 15:00. Odloveno mám něco v centru, a tak ruzně, od hulvaku k porubě a dal - nic.

tak se klidně ozvi a domluvime něco - možno zajet i někam mimo OV - do okolnich vesnic.

Já se klidně taky přidám, když mě někdo vezme jako těžítko do auta :slight_smile:

Ja bych taky neco odlovil, mam toho tu malo, a tyden na koleji je dlouhy;) Jen se me nechce samotnymu na zdejsi mystery…
Takze se rad pridam…

Tak se zde vytvorilo seskupeni cca 4 kaceru z Olomouce vcetne me. My se muzeme domluvit skupinove na odlov :slight_smile: treba na sobotu nebo tak.

A ted pro ty, kteri to maji na ostravske kese kousek, respektive studuji nebo bydli ci jeste pracuji v okoli tedy Lukyn_CZ a Brunoos. Pokud mate opravdu zajem, muzeme to nejak skompletovat a vyresit. Jdu vas kontaktovat

za sebe: OL, skoro kdykoliv, spíše víkend, aby se dalo lovit aspoň půl den. Auto není problém.

Ahoj,
sel bych do toho s vama, s pritelkyni. Mame zatim po ostrave asi 40-50kesi, hlavne centrum, ale poruba a okoli ostravy nam chybi, radi se k nekomu pripojime.
B)

Tak si vymenime Printscreeny a uvidime, jak jsme na tom.

Jj, moje usmate najdes tady:

Jak to vypada u me najdete v priloze

To Pozorjed, nějakou tu Ostravu bych snesl, ale včil mám sníh a to upřednostňuji běžky.B)

jasnačka, však pak uděláme nějakou přípravu :wink:

Tak jak? Nahodíme nějaké termíny na společný odlov? Venku v tuto chvíli svítí sluníčko (a tak už zase ne) a pomalu na to bude počasí.
Nebo chvilku posečkáme. V Ostravě teď zuří ta válka nebo co, tak abychom tam ještě jednu neslízli. :slight_smile:

Pokud by vam to nevadilo, tak bych se přidal taky, sem na tom trochu spatně s volnem, ale snad by se to nějak vyřešilo :wink: