osvětové cwg?

Je hodne blbý nápad udělat jakési osvětové cwg které by si ti, kterým vadí downtrade v keších, nechali udělat a volně šířili po keších? Je jasné že by se určitě ze začátku ztrácela i tato cwg, ale časem by třeba mohla v keších nějaká zůstávat jako info pro nálezce.
Jaký je názor veřejnosti?

jako napad dobrej… ale nevim jestli pomuze :slight_smile:

Obávám se, že by to svůj účel nesplnilo. Většina kačerů, co nemění fér, tak nečiní z neznalosti (snad jen úplní začátečníci), ale s plným vědomím, že tak se to nedělá. Tohle by byl jen další kousek do jejich sbírky. Ale návrh vypadá hezky :slight_smile:

Pozor na to, jsou ještě jedni kačeři. Před několika měsíci mi přišel mail od kačera, kterému jsem napsal, že z keše vzal CWG bez výměny… Odpovědí mi bylo, že přece neudělal nic špatného, že CWG si může vzát kdykoliv chce, že je to sběratelské. Že to tak dělají všici kolem něj. A nebyl to žádný začátečník, ale kačer s cca 300+ nálezy. :frowning:

CWG si může vzát kdykoliv chce, že je to sběratelské
Zajímavé. Kdysi jsem dával k CWG lísteček o tom, že je to předmět na výměnu. Pak jsem toho nechal, protože mi to přišlo zbytečné. Zdá se, že nyní by to mohlo mít zase svůj smysl.

:smiley: Tak tohle nás rozesmálo. Řeší se neřešitelné a to stále dokola. No, ale pokud jde o ty poučné lístečky tak to už by snad bylo, i vzhledem k tomu co tu píšeš, lepší dávat stejné kartičky jako má většina SWG u našich východních sousedů - tam je totiž rovnou napsáno Toto je darček, možeš si ho ponechať". Prakticky to vyjde nastejno :wink: