K tomu není co dodat,musím souhlasit,ale musím i namítat. Jedna věc je jistá,ale tu si raději nechám pro sebe,stačí když si každý sáhne do svědomí a ví co mám na mysli. Ale jinak tu připomínku respektuji.
Ne, to je dost neohrabaný přirovnání ;o)
Mimochodem, tvého souseda jsem už informoval :o)
Dovolim si rict svuj nazor - myslim si, ze 95% lidi akorat takto moralizuje a pritom si nevidi na spicku nosu, protoze sami pouzivaji vetsinu “nelegalniho” software. Pokud ses zrovna ty v tech 5%, tak me promin, ale jinak presne zapadas do tech 95%.
Podle nadpisu příspěvku si nejsem jistý, není-li tvá reakce určena Drevokocúrovi, ale protože se mě to týká též, odpovím. Takže, vzhledem k tomu, že patřím do tebou vymezených 5%, omluva se přijímá.
A nevím, je-li dobré, upozorní-li někdo na krádež, osočovat jej, že nejspíš také krade.
Ještě že jste na toho Juru upozornili,kdo ví kolik by toho ještě ukradl kdyby jste nezakročili,možná by časem začal krást i kešky a olupovat a znásilňovat geokešery v hustém lese.
To víš, to si musíš zhodnotit sám, kam bude směřovat tvůj další vývoj. :-))
to Jura, S4t4n a pripadne dalsi
ked si precitate este raz moj prispevok, zistite, ze reagujete uplne mimo misu.
kaslem na to, ci kradnes alebo nie, pisem, aby ste o tom prestali diskutovat.
uviedol som aj velmi dobre dovody, ktore nikto nespochybnil.
Drevokocůr: Nemá smysl si tady s tebou dopisovat,přečti si znovu celou diskuzi aby jsi byl v obraze.
První kdo se tady zmínil o krádeži software jsi byl ty a lhal bych kdybych tvrdil že je mi úplně jedno co jsi tady o mě sprostě napsal. Pokud máš rád divadlo tak můžeš pokračovat,ale já bych zase raději bavil o tom software pro PDA o kterém tato diskuze je.
Cituji :
", jinde:
. MOZEK.CZ/INFO/ARGOT = ling.: mluva společenské spodiny (především zlodějů) se záměrně odlišným obecně
nesrozumitelným slovníkem.
Nójó, ty jsi tady ještě chyběl. Drevokocůr ti bude vděčný že jsi to vyhledal za něj.
Závěrem bych to shrnul…proti takové přesile “domácích” nemám prostě šanci.