Otevření nového e-shopu pro geocaching

Dnes v 15 hod byl otevřen nový e-shop s GPS přístroji a potřebami pro geocaching.

www.geocacheshop.cz

V návaznosti na otevření bude probíhat akce:

"1xTB zdarma" pro prvních 10 objednávek v hodnotě nad 599,-Kč s DPH bez dopravy.

"1x GC zdarma podle výběru" pro prvních 10 objednávek GPS přístrojů

Těšíme se na Vaší návštěvu a budeme rádi,pokud nám případné připomínky a náměty zašlete e-mailem.

Měl bych jednu připomínku, asi by bylo vhodné napsat u ceny včetně DPH, takhle se to krčí jenom u obchodních podmínek.

Napraveno, díky

Některé coiny na sobě mají viditelné tracking number :wink: Zkusil jsem zadat tu "kačenku" a normálně funguje. Píše se tedy v "Goal" že:

:smiley:

Ale zalogovat se (zřejmě - nezkoušel jsem) dá :wink:

Tyto obrázky s číslicemi,která jsou viditelná byla poskytnuta dodavatelem mincí a nejsou vedená v databázi pro zaregistrování veřejností viz.ta zpráva,takže bohužel podle těchto track Nr. nelze mince zaregistrovatB)

U Gc nebylo by možné zobrazovat i ikonky. Někdy je zajímavější než celá mince. Dík.

No, tak tohle mne už taky napadlo ale nekteří dodavatelé ty ikony neposkytují/nemají k dispozici před registrací.
Ještě o tom popřemýšlím.

A budou k dispozici časem i nějáké další věci k GC?

Budeme se snažit to co nejvíce rozšořovat.
V plánu je prozatím příslušenství pro GPS a bazar s GPS přístroji.
Hlavní zaměření je na širokou nabídku v sortimentu coinů.

Nechcete dávat na detail mince i ikonku?

Cowboyi, tento dotaz už položil Grako výše :slight_smile:

Konkurence je vítaná - mým přáním je, abyste spíš zkusili nanést GC logo na zakázkovou výrobu neobvyklých předmětů, které by člověk upotřebil nejen při lovu (třeba geocaching Glock proti otravným mudlům).

Vždycky mě skvěle pobaví, když se někdo kvůli něčemu hodně vzteká a pak to sám dělá. Jste velmi dobří komici, díky. :smiley:

To je nepčíjemný trapas, snad můj poslední :|.
Zajímavé je, že když jsem to tam napsal, tak tam logicky byl jen mitákův příspěvek, ten tvůj má ale nižší časový údaj. Copak ono se to řídí časem počítače, ne serveru? :o

Dnes byly doplněny nové typy coinů a držák na CWG

Teď jsem se tam pokusil podívat, ale browser hlásí: Server je dočasně nedostupný. :frowning:
Co se děje?

Normalka… v nedelu zatvorene ;).
Ale inak mne ide. Aspon v tejto chvili ano…

M.

Mě už taky jde, asi jen noční pauza…

Kontroloval jsem to a asi se to stává když oplňuji nové výrobky.
Chce to pár minut počkat a opakovat akci.