Než se tu k něčemu upíšu, mám trochu technický dotaz: na čem aplikace běží? Resp. je k tomu vůbec nějaká aplikace?
Nebo (jak jsem to pochopil já) stačí GPS, foťák a přístup k netu..?
Pokud je můj předpoklad správný, rád bych testoval Ústí n. L. a okolí (a občas i K. Vary, Chotěboř, Praha..).
Jde o webovou službu. Běží na Nette Frameworku (PHP).
Mobilní aplikaci zatím nemáme. Chystáme se v dalších etapách, pokud budou mít špioni zájem vydat API pro vývojáře.
Ano, stačí fotoaparát a přístup k netu, klidně až doma… GPS je vhodná, pokud nebudete přesně vědět, kde objekt byl. Máme v mapě zapracovánu funkcionalitu, že stačí kliknout do mapy (u zakládání objektu) a souřadnice se automaticky vyplní. Ale GPS se může v neznámém, nebo nepřehledném terénu hodit U objektů, které byste těžko na mapě hledal je opravdu vhodná.
OK, já děkuji za odpověď. Prosím o zapsání primárně pro Ústí, během času uvidím, jestli se dostanu i jinam. Díky za další info (e-mail je v profilu na GC.com)!
At je sranda. Kdyz uz keskujem, muzem i spionit Hlasime se na C.Budejovice a okoli. V podstate cele JC kde je to jen trochu mozne s malym geokacatkem v kocare ci krosne.
Už při betatestingu můžeš posoudit, kam to více směřuje
Jde o platformu, která má poměrně široké možnosti. Jeden z dalších důvodů, proč Ti ji také dáváme k nahlédnutí je to, že chceme vědět, co by se Ti líbilo a kam byste chtěli, aby hra směřovala.
Proto se nestyďte přicházet s nejrůznějšími nápady
Chceme, aby vás bavila a měli jste z ní radost. Proto, pokud by Ti něco nevyhovovalo, tak svým názorem nám velmi pomůžeš a usnadníš nám další rozhodování.
Tvůj názor je pro nás důležitý.