Stahuji si poštu do Microsoft outlooku. Od včera 10. 10. 07 se mi pošta stáhne, ale okno je prázdné, jakoby prázdný email. Na centrum odkud se pošta stahuje je vypadá pošta normálně. Tak přemýšlím, kde je asi chyba?
Viděl bych to na outlook, že je v něm puštěn nějaký filtr. Několikrát se mi stalo u lidí, že měli třeba zapnuto zobrazení nepřečtených mailů.
Jukni na "Zobrazit - Uspořádat podle - Aktuální zobrazení"
Nenainstaloval sis tou dobou treba nejaky antivir, nebo neprobehla aktualizace tveho dosavadniho antiviru? Treba to mrsi on.
100% metoda by byla hodit nekam kompletni zdrojak toho stahnuteho mailu, ale to asi tak jednoduse nepujde, ze? Pak by ti nekdo urcite hned rekl "no jo, tady chybi prazdny radek za mime-boundary" nebo "hmm, outlook zrejme nepochopil tohle kodovani".
Neda se ten "prazdny" mail z outlooku (velky Outlook nebo Outlook Express?) ulozit do souboru a hodit nekam na web?
No a než to stáhneše outlookem z centrumu, tak se jukni přes webové rozhraní, jestli tam je mail a je v pořádku. Můžeš i stáhnout přílohu a rozbalit. Pokud to projde, tak není chyba na GS ani na Centrumu.
Máš nastaveno ve formátu pošty Prostý text, HTML, nebo Formát RTF?
Asi by to chtělo ukázat pro posouzení okno zprávy (screen obrazovky)
Jakou máš verzi aplikace = Nápověda - O aplikaci Microsoft Outlook
Obecně může jít o blokování obsahu v aplikaci MS Outlook z hlediska bezpečnosti. Dělají to pouze konkrétní zprávy, nebo všechny u konkrétního emailového účtu? Pokud se jedná o free emailový účet, podívej se na zprávu prostřednicvím web prohlížeče.
No jo chlapče, ty máš Visty ;-), to musíš být připraven 2x na vše
Doporučuju mrknout nejdřív na webmail centrumu (kde máš patrně schránku), před stáhnutím pošty, co ti vlastně tedy do mailu přišlo, pak teprv stáhnout do PC a mrknout jestli dorazilo vše.
Teď mi přišel Groundspeak Weekly Notification a to dorazilo v pořádku z obsahem. Tak nevim teda.
poslal sem write note k jednej moji kešce. Tak uvidíme za chvíli
Možná blbost, ale není tam náhodou jen bílé písmo na bílém podkladu ? Mně se něco takového už párkrát stalo.
Zkus to místo kde by měl být text označit a uvidíš jestli tam něco je nebo ne…