Outlook

Stahuji si poštu do Microsoft outlooku. Od včera 10. 10. 07 se mi pošta stáhne, ale okno je prázdné, jakoby prázdný email. Na centrum odkud se pošta stahuje je vypadá pošta normálně. Tak přemýšlím, kde je asi chyba?

Geocaching emaily?
Centrum?
outlook se zbláznil?

Nestalo se někomu neco podobného?

Díky za odpověď, či případné rady

ezop

Taky mám GEO účet na centrumu a nic zvláštního nepozoruju.

tipoval bych variantu 3 - co jiného, holt produkt Mrkvosoftu, tam není nic nemožné :slight_smile:

:@ Přesně tuhle odpověď sem doufal že neuslyšim:D NJN Já jen že se mi tohle ještě nestalo a dělaj to jen mail z geocachingu :frowning:

Viděl bych to na outlook, že je v něm puštěn nějaký filtr. Několikrát se mi stalo u lidí, že měli třeba zapnuto zobrazení nepřečtených mailů.
Jukni na "Zobrazit - Uspořádat podle - Aktuální zobrazení"

Nenainstaloval sis tou dobou treba nejaky antivir, nebo neprobehla aktualizace tveho dosavadniho antiviru? Treba to mrsi on.

100% metoda by byla hodit nekam kompletni zdrojak toho stahnuteho mailu, ale to asi tak jednoduse nepujde, ze? Pak by ti nekdo urcite hned rekl "no jo, tady chybi prazdny radek za mime-boundary" nebo "hmm, outlook zrejme nepochopil tohle kodovani".

Neda se ten "prazdny" mail z outlooku (velky Outlook nebo Outlook Express?) ulozit do souboru a hodit nekam na web?

koukal sem na to žádný filtr není zapnut :frowning:

Antivir samozřejmě mám, ale ten běží stále aktualizuje se stále stejně a je nainst. zároveň s outlookem cca před rokem

nevím co je velký outlook, ale používám Microsoft outlook.

no email můžu přetáhnout na plochu a je z něho soubor jestli myslíš tohle too sem schopnej někomu poslat, aby se na to mrknul.

Zdroják z toho vytáhnout neumím:(

Velký outlook je ten v office. Pak je ještě ve windows outlook expres.
Zkus ho zipnout a dát sem.

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=6002

a co tohle to by datumově sedělo, nevim jestli by to mohlo mít vliv, jen tápu :frowning:

No a než to stáhneše outlookem z centrumu, tak se jukni přes webové rozhraní, jestli tam je mail a je v pořádku. Můžeš i stáhnout přílohu a rozbalit. Pokud to projde, tak není chyba na GS ani na Centrumu.

• Prázdné okno při otevření, nebo v náhledu?
  • Máš nastaveno ve formátu pošty Prostý text, HTML, nebo Formát RTF?
  • Asi by to chtělo ukázat pro posouzení okno zprávy (screen obrazovky)
  • Jakou máš verzi aplikace = Nápověda - O aplikaci Microsoft Outlook

Obecně může jít o blokování obsahu v aplikaci MS Outlook z hlediska bezpečnosti. Dělají to pouze konkrétní zprávy, nebo všechny u konkrétního emailového účtu? Pokud se jedná o free emailový účet, podívej se na zprávu prostřednicvím web prohlížeče.

Jasný je v office, jen nevím jak to dát "sem":o

Co zkusit jiný klient? Třeba Thunderbird? Když to v něm bude OK, je chyba v Outlooku a měla by následovat reklamace u Microsoftu B)

prázdný email

normální

No jo chlapče, ty máš Visty ;-), to musíš být připraven 2x na vše :smiley:

Doporučuju mrknout nejdřív na webmail centrumu (kde máš patrně schránku), před stáhnutím pošty, co ti vlastně tedy do mailu přišlo, pak teprv stáhnout do PC a mrknout jestli dorazilo vše.

HMm na centrumu vše ok. Takže chyba v outloo:@ku

Ne to je jen vista skin na Xpečkách B)

Teď mi přišel Groundspeak Weekly Notification a to dorazilo v pořádku z obsahem. Tak nevim teda.
poslal sem write note k jednej moji kešce. Tak uvidíme za chvíli

Možná blbost, ale není tam náhodou jen bílé písmo na bílém podkladu ? Mně se něco takového už párkrát stalo.
Zkus to místo kde by měl být text označit a uvidíš jestli tam něco je nebo ne…