ovce666 a jeho (její) logy

Když mi ovce666 odlovila keš a zalogovala stylem "…", myslela jsem si, že mu/jí přišla moje keš k ničemu, nebo že loguje v terénu a pak log pozmění. Doma jsem ale náhodně proklikala profil a nenašla jediný pořádný log :(:frowning: Co si o tom myslíte? Zajímalo by mě, co píše do logbooků, doma to okouknu.

To je každýho věc jak loguje…já bych za to nekamenoval…prostě když je někdo morous věčně naštvanej tak prostě dlouhý logy psát nebude…jestli je to jednou za čas mávnul bych nad tím rukou…vychovávat ostatní kačery mi příde pitomost…sou to dospělý lidi…ať je na každym jak loguje…zodpovídat se může ledatak vlastnímu svědomí…

Sice takový log fakt moc nepotěší, ale taky bych to neřešil.

Logy jsem zatím nečetl, ale co když zrovna ty keše opravdu za nic nestály? Kolikrát jsem našel smradlavej kus plesnivýho papíru pod zábradlím a taky mě nenapadala hezká slova.

Spousta lidí loguje i bez teček.

No stejný log má všude (s různými obměnami typu "," nebo "." atp.), například i na Českém nebi (GC248E6 Ceske nebe/Der bohmische Himmel (Letterbox Hybrid) in Hlavní město Praha, Czechia created by pyxis.praha & nechji), kterážto keš se mi líbila opravdu hodně, má 64 favourites (21%), což mluví o tom, že to smrduté mikro bez příběhu nebude…

No přes tvář mi přelétne lehký úsměv a dál to neřešim.

Aha, já si "…" rovnou přeložil jak něco nepublikovatelného.

Treba to bere tak, ze "." je hvezdicka a cim vice, tim lepe, kdezto "," je minus a cim vice, tim hure. Kazdej je jinej… :wink:

kdesi jsem kdysi četl vyjádření jednoho autora ve smyslu: "Logy FI obsahující jen "." mažu, předpokládám, že se jedná o chybu systému." :wink:

Takových je…ja při logování a prohlížení listingu a logů keší našel vše od prázdného logu, po tečky přes nějakou věc stylu "hatakkdaafkdakdak" (nebylo to šifrované)… Někteří, především začínající drobotina, která si nevídí na konec kačeřího zobáku, je na tohle expert…ale neškatulkujme…zkrátka, není to jediný případ. Já osobně bych považoval za nezdvořilost vůči ownerovi nenapsat aspoň díky. I když se mi nelíbí uložení, nebo stav keše, tak to slušně napíšu, případně poradím…

Možná místo těch řečí tady…by bylo lepší napsat dotyčnému, že slušností je log alespoň jednoslovný a "díky" by ho ani nebolelo. Občas to sám takovému napíšu.

Z mého pohledu a na našich keších záleží na tom, na jaké je to keši. Na některých to zamrzí, na jiných to beru jako chování nějakého floutka co neví, že je slušnost poděkovat a pozdravit…

… občas, když mám čas a chut takovým napíšu SZ "Je slušnost za keš co se líbila poděkovat nebo pohanit tu, která se nezdála. Děkuji za tvůj log."

Takovy log me zamrzi jak na vlastni tak na pekne cizi kesi, ale pomyslim si o danem cloveku neco nepublikovatelneho a necham to byt. Pokud neni neopravnene v logu neco vylozene urazliveho, tak ani nelze.

Takový log sice zamrzí jenže na své keši bych ho viděl radši než log plný toho jak jsou špinavý od bláta a jak je hodně bláta a jak si museli čistit boty …

U jedné mé kešky se jeden "kačer" zalogoval stylem " ". Tak i za ty 3 tečky bych byl šťastný. A ještě:

S tím souhlasím, přece když je po dešti, tak je jasné, že se mohu při lovu ušpinit a pokud to někomu vadí, tak ať nehledái a když už ať nepíše dlouhé romány do logu o tom jak je celej špinavej atd.

Aha, takze pokud mozno psat jen chvalu, chvalu a nic nez chvalu, ze? B)

Co je spatneho na tom, ze nekdo v logu napise, ze se pri lovu zaspinil? Je to proste popis prubehu lovu. Osobne mam tyto logy rad a sam je i pisi. Umeni ovsem je, dokazat vnimat rozdil mezi popisem procesu, popisem/nazorem na cache a nazorem na ownera…

Plne souhlasim se sobikem "Je slušnost za keš co se líbila poděkovat nebo pohanit tu, která se nezdála."

Ale k ovec666: pri dukladnejsim pruzkumu jsem zjistil, ze pise i dvojslovne zasifrovane logy (pr. "dobre provedeni")

někdy opravdu není čas. Když keš nestojí za nic, tak nač něco psát. I když souhlasím, že napsat dík za bod… by mohlo vypadat slibněji. Tím nemám nic proti tve keši

Problém je v tom, že si spousta lidí ani neuvědomí, že od logů někdo očekává nějaký text natož kreativní a nemusí to ani být lemplové nebo nezdvořáci, ani to nemusí myslet špatně.
Prostě formulář, kam se musí napsat pár znaků, aby ho počítač přechroustal.
Nejlepší řešení mi přijde to od dr.voty.

díky za názor, zkusím jít cestou dr. voty :slight_smile: