Viete mi prosim poradit? Neviem zrejme ovladat GPS monitor … ked sa priblizim ku cache tak mi zacne velmi rychlo menit moju poziciu a raz som za raz pred a oklo vzdialenosti 15-0m je to nanic, neviem sa tak dostat poriadne na poziciu.. Dik za radu.
Není to někde v místě se špatným signálem (třeba v lese nebo zástavbě) ?
A za druhé - máš vyplou statickou navigaci ?
Mě to s modulem Nokia LD-3W dělá taky. Asi to bude tou statickou navigací.
U tý nokie by to mělo jít vypnout (má Sirf Star III ne?)
DAKUJEM ZA RADU… ale ani netusim kde si vypnem staticku navigaciu…
Jde to jen u procesorů SIRF. Existuje poměrně dost SW, které vypnutí SN umožňují, nejpoužívanější je asi Aplsirf. Ale bacha, některá nastavení mohou dost zásadně ovlivnit chování celého přístroje ![]()
Ono taky zalezi jaky mas nastaveny meritko GPS monitoru. Poklepanim na horni levou ctvrtinu smerove ruzice se rozsah ruzice zmensuje (=jdu bliz), poklepanim na dolni levou ctvrtinu to je naopak. Je to videt na popisu meritka vlevo dole.
Me by zase zajimalo jak se da vyuzit volba "Camera" - neprisel na to nekdo?
Dle mého skromného soudu se jedná o funkci pro rychlé přepnutí z GCzII do režimu fotoaparátu a zpět pro případ, že bys chtěl cokoli na cestě ke keši či u ní vyfotit
Můj předpoklad o tom, že by program dokázal třeba do popisu fotografie zaznamenat souřadnice jejího pořízení se bohužel nenaplnil :@
SUPER dakujem , tato informacia mi ozaj pomohla, nevedel som ako to funguje nepouzivam to dlho ani casto… ozaj dakujem …
S funkciou kamera si tiez neviem poradit, okrem toho ze ma to prepne do rezimu fotaku s tym neviem urobit nic ine…
Camera je spuštění foťáku, pokud jej na zařízení máš. Je tam nějaké defaultní nastavení formátu fotek tak, aby bylo možno je bez úprav uploadovat na gc.com.
Fotak na zarizeni nemam, takze mi to nic nedelalo. Dik za objasneni.