Nevite nekdo kde bych mohl KOUPIT calibrated maps for OziExplorer CE ? Jedna se mi hlavne o USA, EVROPA, ASIE - zajimaji me hlavne mesta.
Diky,
Jirka
Nevite nekdo kde bych mohl KOUPIT calibrated maps for OziExplorer CE ? Jedna se mi hlavne o USA, EVROPA, ASIE - zajimaji me hlavne mesta.
Diky,
Jirka
Pohledej po internetu, strýček google pomůže, placených map se dá nalézt mnoho, a neplacených také. ![]()
no jirka pracuje jako programator, takze radit mu, at prohleda internet je zbytecny
(a taky nemel na mysli warez)
prave ze napr usa se moc najit neda. evropa není problem.
DVD s mapami se da objednat tady: http://maps.poehali.org/en/ . Z toho serveru se daji legalne stahnout mapy, ale jsou v mensim meritku nez ty na DVD (vetsinou 200 000)
Omlouvam se, ale nemuzu vedet co kdo dela a ani ja nemel na mysli zadny "warez". Mnoho lidi si mapy nakalibruje a pak je da v plen, pouze je nekdy obtizne je najit. H. ![]()
Cau chlapaci,
rad bych opravil Daina nebot nejsem programator, ale to je jedno. Ted jsem sehnal jednu kanadskou firmu a sam pan reditel Gordon Hamm mi vyrobil New York 1:24k behem nekolika hodin. Sice jsem za ni zaplatil 45 CAD, ale kdyz je clovek levej a neumi si poradit, tak musi platit. Amerika se fakt hleda spatne. Oni to proste nepouzivaji. Vede Garmin a jejich mapy.
Jirka
no tak delas v it, to je fuk
(hlavne ted nenapis, ze nedelas v it, to uz bych byl za blbce uplne :D)