Muzete mi prosim nekdo poradit nejake makro nebo zpusob jak oznacit cache na kterych je napriklad v poslednich 3 lozich DNF ? Docela by to pomohlo pri hledani. Diky
condition ti zobrazi stav poslednich 3 logu - DNF je tusim cervenej ctverecek…pokud to chces teda videt v GG, pokud bys to chtel v navigaci, tak pro novy oregony to jde madwynovym makrem - mas to hned na zacatku listingu v navigaci potom (ale dat si to muzes samozrejme kam chces)
Condition, je standardni součásti instalace GeoGetu
http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:condition
jinak standardnimi moznostmi filtru nelze filtrovat podle logu, ale kdybys o to jo stal, tak by sel udelat SQL dotaz, kterej bys pustil pres SmartFilter, GeoJarry, nebo koneckoncu i Combine, kterej by Ti ty kese s DNF nacet do seznamu.
Diky, to je to co jsem hledal ![]()
jsem lama na SQL a chci se zeptat, jak by vypadal sql dotaz do GJ, kterým bych chtěl najít všechny keše, kde je v listingu slovo "synagoga"? Díky za radu.
Nevzal sis uplne nejjednodussi ukol na zacatek
Logy jsou v databazi ulozene v komprimovanem stavu. Takze nez je budes chtit prohledat, musis z toho dostat puvodni text. Podobne to dela davka pro fulltextove prohledavani listingu. Koukni do ni.
Sobik se ptal na listingy - na ty je ta tebou odkazovana davka presne a skvele pouzitelna. Staci tam napsat synag nebo neco podobneho a vysledky budou vynikajici…
Pochopitelně to bude fungovat jen na čerstvě stažených nebo aktualizovaných. Na těch, které máš v geogetu půl roku, nějaká informace o DNF ztrácí smysl. On často za tu dobu se změní i listing. Stahovat všechny listingy znovu ale prakticky nejde, když už jich tam máš moc. Takže aktualizovat oblast, do které vyrážíš. A zbytek brát s rezervou.
No jo, kdyz jsem to psal, tak jsem si rikal, co to dela ve vlakne o logu a pak jsem to vztahnul i na ten dotaz. Kazdopadne moje odpoved ho poslala spravnym smerem. ![]()