Označení disablovaných keší

Po poslední včerejší aktualizaci na GC.com zmizelo označení disablovaných keší přeškrtnutím. Dají se neaktivní keše v seznamu odlišit na první pohled nějak jinak ? :wink:
Nyní zjišťuji, že totéž platí i u archivovaných …

Jaký prohlížeč používáš?

Já ve firefoxu neaktivní kešky mám pořád přeškrtnuté. V seznamu vedle mapy (původní, nikoliv ta beta) jsou navíc červeně zvýrazněné. V klasickém seznamu keší jsou přeškrtnuté tak, jako vždycky byly.

Používám také Firefox … s pravidelnými aktualizacemi …:|:|

Při zobrazení mapy to napravo v seznamu přeškrtnuté je, ale když si dám u svého profilu zobrazení keší nejblíže HC, tak tam to na první pohled poznat nejde …

Zvláštní. Nejsi první, kdo o chybějícím přeškrtnutí píše, ale já je mám přeškrtnuté i na seznamu nejbližších (viz obrázek).

Zkusil bych odmazat histerii a cookies, třeba to pomůže - ale dost možná je chybka na straně serveru. Mě zase každou chvíli považuje za robota :expressionless:

Tak vymazání histerie a cookies nepomohlo … nepodléhám ovšem histerii, budu se dívat na každou keš, kam půjdu, jestli "se opravdu nachází".
Jinak v IE ve stejném PC to funguje normálně :wink: .
Chvilku počkám, šak ono to ňák dopadne :D.

Tak učiněn další pokus … vymazání histerie a cookies s následným restartem počítače … po přihlášení už je nyní vše OK ! :D:D:D
Díky moc za radu, ještě chvilku to tady nechám, kdyby náhodou chtěl ještě někdo něco … večer zamknu :wink: .