Oznámení nové keše...

Chci se zeptat jak kačeři zjistí kdy byla založena nová keš aby se vyřítili za FTF…Díky Doczzky :slight_smile:

Koupí si PM za 30 doláčů a nastaví si notifikaci.

Čítaj GeoWiki. :wink:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Notifikace

Druhá možnosť je tento zoznam:
http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx

Zjistí to jen ti, co mají zaplacené prémiové členství (Premium Member), mohou si nastavit tzv. "notifikaci", kde si nastaví parametry keší (vzdálenost od domova, typ), které chtějí, aby jim byly oznamovány na email. Po zveřejnění jim přijde příslušný email s informací o keši a odkazem na její stránku.

• budeš pravidelně obnovovat seznam keší v tvém kraji, a sledovat co je nově publikované
  • najdeš kačera co má PM a bydlí v tvé blízkosti, a požádáš jej, aby ti přes filtr v e-mailu přeposílal notifikace na tvůj e-mail. A na svůj e-mail si nastavíš notifikace na svůj mobilní telefon, aby jsi věděl, když ti příjde e-mail. Pokud máš O2, je to jen +420ČÍ[email protected] , u jiných operátorů si musíš zažádat o vytvoření mobilního e-mailu u nich
  • stát se reviewrem

Díky moc:p

no pozor, oni ti píšou způsoby jakým se kačer dozví že byla nová keš publikována, nikoliv založena. Abys věděl že už byla založena, na to musíš být tím revírníkem, abys věděl že bude založena, tak to musíš obcházet chlastací eventy :slight_smile:

Jo, tak takhle nejak jsem prisel ke svym cca. 2 prvnim FTFkum :slight_smile: A to tehdy jeste CR nebyla rozdelena na kraje. Na druhou stranu i v Praze stacilo nejakych 9 hodin po publikaci, aby byl clovek prvni… byly hold jine casy.

To Docczky: v nekterych oblastech (mestech) republiky stejne nema smysl zrizovat si notifikace qli FTF, protoze stejne nemas sanci :wink:

zrovna jsem se z jednoho FTF vrátil ( [cache]GC2JT5B[/cache]), píplo mi to v autě a listing jsem si načet u krajnice ( abych neriskoval příliš) ale ztráta minut se může vymstít.:@
No zatím tam nikdo další nebyl.
Ale opravdu to PM je dost pohodlná věc.

Ale to máš jen štěstí že Maloustounek dodržel slovo :stuck_out_tongue:

A tak já bych neřekl že dneska nejde takhle získat FTF. . . A když ne FTF, S nebo TTF je taky dobrý a už jsem jich tímhle způsobem pár získal (viz. můj profil na gc.com). I když pravda, hlavně na mysterkách :smiley:

Tak ono jak kde a na jaké keši, když je FTFko pět minut po publikaci, tak nestíhají ani PMkaři, a ti to maj z první ruky. :smiley:

Stačí mít mail na centrumu a vodafone k tomu

Pozor, pozor! Ke cti Bobr_a nutno podotknouti, že navrhoval společný odlov.

Ten nějak měkne jeden čas by prý i vraždil pro FTF musíme ho pochválit
před nastoupenou základnou :smiley:

Dotaz zodpovezen, lock