Oznameni o nove kesi.

Prosim o radu.
Da sa na premiovem uctu nastavit, aby mi chodilo oznameni o nove kesce jako sms na mobil, nebo to chodi jenom jako mail?
Ptam sa za kamarku, ktera ma premiovy ucet.
Jestli to jde tak vas prosim o radu jak to nastavit.
Dik za radu.

http://www.geocaching.com/notify/default.aspx - tady si nastaví notifikace
http://gcm.cz - tady se nastaví přeposílání na mobil :wink:

Muzete mi nekdo vysvetlit, proc takovouhle vec pisete do fora Geogetu? :o

Pro HaLuMa:
Protoze jsem si toho nevsiml hold.

Jde to nastavit aby to přišlo rovnou i na mobil, ale nepřijdou žádné upřesnující informace, jen že je nová keš.
Přes GCM si můžeš nakonfigurovat podobu sms jakou chceš. Jen jsem se ted všimnul, že místo souřadnic chodí otazníky. Takže drobet nepoužitelné.

Ahoj, zkouším se přihlásit na zasílání SMS, ale bez pozvánky to nejde. Pozvete mě někdo, prosím :slight_smile:

Petman02: Stale chodi otazniky? Byl problem po zmene na webu ze zas predelali prihlasovani, ale uz jsem to spravoval… Zkusim na to jeste mrknout jestli to fakt funguje.

Ted jsem to zkousel, otazniky nechodi…

Kde mohu získat kód pozvánky???

O kód pozvánky se snažím už půl roku a taky mi ji nikdo nedal.

Smrk: asi mají strach o FTF :slight_smile: :slight_smile:

No ja mam zaplej exchange ucet a sync s telefonem, ale ma to zpozdeni pac mam nastavenou sync na 15 minut tak tohle mi prislo pohodlnejsi :slight_smile:

trefcz: pres Exchange to chce do telefonu tlacit pres PUSH, potom to tam mas okamzite :wink:

Beru to tak, kdyz bude ftf daleko, stejne to bez auta nestihnu, kdyz bude blizko mam sanci :slight_smile:

Pokud máš telefon s androidem, povolená data a primární účet na gmailu, tak žádné sms nepotřebuješ. Je to rychle a přehledně. Já už gcm nepoužívám. Pozvánky jsem sice už "spotřeboval", ale můžu se vzdát vlastního účtu ve prospěch někoho potřebnějšího.

Dneska v jedenáct se kousek od domu aktivovala nová keš, ale nic mi nepřišlo :frowning: Ani sms ani na geo mail :frowning:

Máš seznam…
(a nepropojený profil)

Tak snad už to mám dobře…

Mail už je vidět na gc.com jiný, tak už Ti to snad bude fungovat.
Kdybys chtěl ještě dát do pořádku to propojení profilu, tak zde na gc.cz ve svém profilu vyplň "Profil na gc.com" tímto:
Geocaching > Groundspeak - User Profile

V pondělí přišla notifikace bez problémů, souřadnice již použitelné. Díky