*P* Honda Civic 5D (r 1998)

Ahoj,

kupuju novy auto a tak to stary bude na prodej. Jedna se Hondu Civic 5D
uvedenou do provozu v roce 98. Najezdil jsem s ni neco pred 90 tisic km, je
docela skoda ze jsem s ni nejezdil celych 255 tisic, ale na novy auto
tyhle kategorie nevydelavam dost. Moje zkusenosti, fotky a cena o ktery muzem
jednat je na webu:

http://tomasek.cz/auta/Honda-Civic-MB3/

jako specielní nabídku pro zdejší GEO osazenstvo nabízím s vozem k adopci i [gc]TB1GQD8[/gc] moc discovery logu nema, ale nula grab logu je taky potesujici. :wink:

Dekuji za pozornost

Semik75

Je vidět, že o ni bylo pečováno. Hondu mam také a podle toho co semik uvadi, tak si troufam řict, že by mohla klidně ještě 200tis v pohodě sloužit :wink:

Nepřijde ti to náhodou mimo téma fóra?

Proč, vždyť je to FRC:D, nebo ne???

Kovboji, kdybys někdy kupoval ojeté auto, tak bys pochopil, že ho radši budeš kupovat od někoho neanonymního, koho máš ještě šanci potkat nebo aspoň vídat na úzce zaměřeném fóru - v tomto případě: Geocacher si radši koupí auto od geocachera, protože jich moc není a obecně k nim má důvěru, protože něco společného sdílejí než např. od hloupého fotbalisty, kterých je mraky a žádné fórum nemají. Semik75 tímto dává k tomu autu i určitou záruku, že není kradené nebo v havarijném stavu, protože by si na něj nový kupec tady případně došlápnul a mohl ho před Semikovýma kámošema označit za zloděje a lumpa.

No jak říkám, časem zjistíš sám.

Především (jak jsem si všiml) je to včetně adopce TB1GQD8 - to auto je trackovatelný, takže naopak - kde jinde, než tady bs chtěl inzerovat prodej trackovatelného geovozidla ? ;o))))))))))))))))))))))

Dokud tu nebude denně deset inzerátů na auta od lidí, kteří nemají s geocachingem nic společného (těch deset denně berte jako nadsázku), popřípadě někdo z adminů neřekne jinak, tak to podle mého názoru mimo téma fóra není.
Diskuze mimo téma tohoto vlákna ale je, takže ji moderuji a duplicitní příspěvky mažu.

Novy auticko je doma od stredy. Zatim, po 500km, nelze rict nic vic ze voni
novotou. :slight_smile:

Tady bych chtel pripomenout ze to stary je na prodej. Pokud by nekdo vedel o
nekom koho by to mohlo zajimat tak mu to prosim preposlete. Auto je v dobrym
stavu, nedovazil bych si tu snim delat ostudu kdyz bych tusil nejaky potize a
mnohem radeji ho prodam tady, nez v nejakym bazaru.

Diky,

Semik75

Mno, se zda ze jsem trh ponekud neodhadl. :frowning:

Nabizim podstatnou slevu, viz vyse uvedene URL.