PaBa # 10000

Gratuluji PaBovi k pokoreni magicke hranice 10000.

Soucasne mu chci poprat dalsich mnoho kesi a podekovat ze jako kes 10000 si vybral prave Stinadla se bouri. Cloveka potesi kdyz je " u toho" :smiley:

Blahopřání z jihu Moravy ke vstupu do další destitisícovky. Pamatuji, jak jsme čekali, kdy Dorcadion pokoří první tisícovku. A už je tady desetinásobek. Jo časy se mění. Hodně zdaru v dalších lovech.

Tý jo! Nepřipadá mi to ani tak dlouho, co se každá tisícovka velkolepě slavila. A tak, zatímco my jsme se horkotěžko dokorcali k té první vytoužené tisícovce, dnes gratulujeme k už druhé desetitisícovce!
Moc Ti přejeme, ať Tě krabičky stále baví a lidská blbost moc neotráví!:D;):p:D

Také se připojuji k gratulaci, to je sakra cifra. Koukal jsem jak se na stranách 70 a výše gratulovalo ke každé stovce, to by byl dnes masakr.

Gratulace, protože já jich mam sotva 60 :smiley:

10 000, to je velkolepá cifra…

10000? To už je něco ;)) Já se teprve hrabu k první stovce, ale co, snad si za pár let budu moct taky sednout k nějaké kešce a pořádně napsat "Díky za 10000 kešku". ;)) Gratulace ;))

Take se pridavam ke gratulaci k pokoreni teto nedosazitelne hranice!

Prvnich 1000 v pradavnu, to musel byt zazitek a jestli bude nekdy prvnich 100 000? :o Kolik by se muselo odlovit PowerTrailu…:frowning: :o

Přidáváme se, a rádi Tě poznáme:))) Jednou bychom chtěli také mít tolik času:)

Ahoj, velká gratulace, tohle je fakt pěkná porce. Já se snažím dýchavičně dostat k číslu o jednu nulu nižším, ale hlavně že je to zábava. Fakt obdiv a zase snad jednou u nějaké kešky na viděnou :slight_smile: