Další velká gratulace, k dalšímu z nespočetných jubileí [^]
#2000 plánuješ na příští týden, že?! [;)]
Další velká gratulace, k dalšímu z nespočetných jubileí [^]
#2000 plánuješ na příští týden, že?! [;)]
Tak uz se to blizi, prvni dvoutisicovka a nasich koncinach. Tak at te to bavi a neuzen se.
Ani se vcera vecer nepochlubis :D
Jsem zvedavy co na tebe bude vymysleno :D 1000 maji pupendo
minci tak treba pupendo Janskeho plaketou nebo vikem od kanalu?
Taktéž se připojuju ke gratulaci do čela pelotonu a přeju Tobě i Annie co nejdelší udržení náskoku o pár set keší před ostatními exhaustovanými [:P].
Cože??? To je neuvěřitelný! Moc gratuluju! To mi hlava nebere… Tak ať se brzy slaví první česká dvoutisícovka.
Já negratuluju. Až za týden k dvoutisícovce. [:D] [Y]
Tak to ja zase gratuluji..omg chlape, jak to delas?
Spíš? Jíš? Odpočíváš?![]()
Gratulujeme Pavle, doufáme že 2-litr bude na Geozávodech a budeš se muset vyplatit! :)
M+3
Ještě stovka do kulatého čísla a můžeme se těšit, že Messner českého geocachingu nám připraví Computer Cache #7 [:D]. Blahopřejí Ivans
1900 je jenom začátek zpravodajství, 2000 začíná hlavní program. Máš na to jenom hodinu. K tomu se nedá než gratulovat...
No to snad ani není možný..!!![:|]
[:D]Zpod Ještědu gratulují geomrňouskové a přejí Ti na dalších lovech hóóódně krásných zážitků![:D][^][G][D]
to zase byl v poslednich dnech po pavlove navratu v praze pruvan [:)] tu posledni stovku do dvoulitru planujes pokorit dneska nebo az zitra? [:D] gratulujeme.
Preji Ti zase po kratke dobe k dosazeni dalsi mety.
Muj odhad na 2000 : 28.5.2007[:)]
Jirka
Blahopřejeme k odrazovému můstku druhé tisícovky. Doufáme, že budeme mít konečně v České Kanadě možnost se a vidět GeoMatadora-cz přímo v akci.
Pavle, co dodat…Tak jedna velka gratulace z Pernikova !!!
Díky všem za gratulace, bez vašich keší by to ale opravdu nešlo…
Jinak těch 2000 určitě na GeoMaratonu nebude, těch následujících čtrnáct dní mám nějak až nepříjemně nabitých (dcera osmnácté narozeniny, dvě delší opravdu busy služební cesty, přičemž ta šestidenní je do Rejkjaviku, který keškami opravdu moc neoplývá [;)]). Má to ale i své výhody, když tím uniknu pupendu kanálovým víkem [:D][:D][:D]!
Tak se ti to blizi… Za par dni mas 2000, ze? GRATULUJU Sun-Man
Ani jsem si nestačil mezi těmi FTFky všimnout...Gratuluji k další metě a 2K ať dlouho nečeká.
Tak trochu s krizkem po funusu ale preci - velka gratulace !!!