Tak další jubilant. Je vidět, že mráz kopřivu nespálí a některé geocachery již vůbec né :)) PaBo gratuluji a ať ti to šlape a hledá.
Gratuluji k prestupu do vyssi souteze.
Jasne at ti to slape porad dal !! Taky gratuluji !!
Ufff, to byla rychlost. Moc a moc gratuluju !!!
Pekny vysledek.Zavidim,blednu a ze srdce gratuluji.
Pavle, at ti to slape. Gratulujeme.
Sakra, Pavle - sledujeme tvoje akce v posledních dnech… :), s takovým týdenním přírustkem nás máš v květnu
:). V každém případě mooc blahopřejeme, je příjemné vidět že počet podobně postižených vzrůstá!
M + 3 geogirls
Gratulujem, ale pozor, aby Ti neskrachovala firma pri tom zapale :)))
Gratuluju!!! Tvuj chlupaty spolecnik uz musi mit uplne usoupany nozicky :-), tak i jemu.
Diky vsem za gratulace! Je to opravdu bezva zabava a nebyt vasich kesi, nebylo by to ono!
Michale, ten zaverecny utok byl jen takovy ‘sprajc’, jestli to stihnu do konce ledna (navic bylo krasne, i kdyz strasna zima :-)), zadne dalsi velke dohaneni se konat nebude, nemusis se bat, muzes klidnes spat!
Firma snad nezkrachuje, spousta lidi pracuje i kdyz jsem ja venku (a naopak!). Geopes Andulka samozrejme nebyla u vsech kesi, nicmene v poslednim mrazivem tydnu absolvovala pres 20 kilometru, a tak z jubilejni Royal Treasury dostala zaslouzenou odmenu
!
Jeste jednou dik vsem za kese, za pomoc i za tenhle web!
Diky vsem za gratulace! Je to opravdu bezva zabava a nebyt vasich kesi, nebylo by to ono!
Michale, ten zaverecny utok byl jen takovy ‘sprajc’, jestli to stihnu do konce ledna (navic bylo krasne, i kdyz strasna zima :-)), zadne dalsi velke dohaneni se konat nebude, nemusis se bat, muzes klidnes spat!
Firma snad nezkrachuje, spousta lidi pracuje i kdyz jsem ja venku (a naopak!). Geopes Andulka samozrejme nebyla u vsech kesi, nicmene v poslednim mrazivem tydnu absolvovala pres 20 kilometru, a tak z jubilejni Royal Treasury dostala zaslouzenou odmenu
!
Jeste jednou dik vsem za kese, za pomoc i za tenhle web!
Pavle, velka gratulace tobe i Andulce. Pekne si to rozjel. Jen tak dal.
Priopjuji se ke gratulacim. jen tak dal!
Blahopreju, tesi mne byt s tebou v tom nasem paralelnim svete ![]()
Sama cilsa, same numera. Tristovka je hezka, gratuluji.