PaBa 5000

Koukám do statistik a na vrcholu docela kulaté číslo, jaké tu ještě nebylo - upřímná gratulace!
Rád bych někdy to tempo viděl na vlastní oči. Někdy před rokem a něco, když jsem to začal sledovat, to bylo "jen" 3000.
Takže my jsme tím tempem dneska mohli být na solidních 2000… :slight_smile:

Pavle, dobry !!! Co jinyho dodat, vid ? Tak at ti to slape takhle i dal !!!

To je super číslo :slight_smile: Obrovská gratulace :slight_smile:

Panenkoskákavá! To je neuvěřitelný počet, pro nás (a jistě nejen pro nás) naprosto nepředstavitelný.
Moc a moc gratulujeme a přejeme Ti další krásné poklady, hodně štěstí a pohody na cestách za nimi. :):):slight_smile:

Také se připojujeme s velkou gratulací :slight_smile:

Poslední dny jsem sledoval, jak se PaBa nelítostně k té pětitisícovce blíží… Schválně jsem teď kouknul, která keška že to byla… Ale žádný oslavný log jsem nenašel. Podle všeho by to měl být tenhle:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=8cc561ef-6ed7-4e82-9ee0-f7563e9df73e

Což mi přece jen přijde trochu slabé :slight_smile:

No musim rict: "Nestiham". Gratuluji k takovemu vykonu, jak vidim, tak nebudeme moc dlouho cekat na dvojnasobek.
P.S. obcas se ohledni, zda nas ostatni jeste vidis :stuck_out_tongue:

Skvela zalezitost. Pavle, moc gratuluju - fakt slapes jak svycarske hodinky. At se ti porad dari !!!

Také se připojuju ke gratulaci, Pavle jsi prostě už profík! Timto jsi vstoupil do jiného světa, téměř vzletěl k nebeským výšinám geocachingu, blahopřeju :slight_smile:

Pavle srdecne gratulujem. Nedej se. At se ti stale dari

…jéje to jsem propásl. Moc gratuluju Pavle, ale dávej bacha - za tebou je pár mladejch ohařů :smiley: :smiley:

Díky vám všem za pěkné gratulace a samozřejmě za všechny vaše kešky - je to opravdu radost je hledat!! Už se těším, až konečně začne jaro a bude hezky - ty poslední víkendy za moc nestály :p.

to marw: tahle jubilejní nebyla, původně to měla být Královka [cache]GC121VP[/cache], ale vzhledem k obrovskému množství sněhu to nakonec vyšlo na Novou louku [cache]GC1G18Q[/cache] :D.

PaBa - no to je teda pěknej rokenrol… Jak to stíháš? :slight_smile:

Pokoření první tisícovky se kdysi přirovnávalo k výstupu na geoOlymp. Pětitisícovka je podle toho již vzdálenou geoGalaxií. Gratulujeme k jejímu pokoření a přejeme mnoho úspěchů v objevování ještě vzdálenějšího geoVesmíru.

Timto Ti Pavle moc gratuluji k dosazeni teto magicke hranice. Prines prosim pak ukazat na nejaky event coin. Jinak si myslim, ze na dalsiho oslavence teto hodnoty si mnoho dlasich mesicu pockame.

Zdravi Jirka

Paráda! Srdečně blahopřeju Admirálovi českého geocachingu!

A teď se, kolegové geocacheři, koukejme snažit, ať sem PaBa od nás za tenhle výkon dostane 5000 gratulací! :wink:

A co než 5000x gratulaci, 5000x hobla?
GRatulace!!! Hoooodně velké číslo:o

To je typicke, nez se proberu PaBa ma uz 5054. Gratuluji.

Jak ty to delas? Gratulace z HK. Uz to je tu mrtve, ale tohle cislo /ty/ si to zaslouzi(s).

Taky velice gratuluji,toho bych mohl dosáhnout za minimálně 20 let,uvidíme s kolika zakončím tento rok,tu stovku bych mohl zvládnou,přeji další a další kešule

Moc moc gratuluju k tolika úlovkům. Doufám, že si to budeš i nadále tak užívat a díky za všechny parádní založené krabičky, které vždycky dokážou správně potrápit.