Pan Mauricio hledá společnost...

… na kačerské průzkumy a odlovy, tak nějak na různých místech.

Jako první tu máme KROMĚŘÍŽ, a to už tento víkend (no, spíše v sobotu). Mám po městě ještě pár (ehm, docela dost) neodlovených záležitostí (mnohé teda už vyluštěné nebo nachystané z dřívějška), pokud by se někdo chtěl přidat, společnost určitě ocením.

Jako druhý bude TOVAČOV - 22. či 23.10. (asi opět spíše sobota) - krom vrtání v pařezech se nabízí i projetí trati Kojetín Tovačov při příležitosti výlovů rybníka (a s tím spojený možný odlov těch několika málo záležitostí kolem trati). Opět - uvítám společnost.

Čistě nárazově v pracovní dny (dle aktuální nálady pana Mauricia a dle časových možností jeho rozvrhu) by byl i PŘEROV.

Dřív nebo později budou nějaké ucelené série v BRNĚ (Brněnské budovy, Brněnské podzemí, Brněnská nádraží, Brněnské smyčky atd), také se hodlám podívat do ZLÍNA, OTROKOVIC a JIHLAVY.

No, protože je to takové neurčité… Tak sledujte, budu sem dávat nějaké informace, co kde a kdy, nebo mi můžete i napsat.

P.S.: Ač patřím ke gumokolním kačerům, využívám spíše služeb autobusů. Kolo nemám, na bruslích neumím, a pěšky se mi nechce :slight_smile:

Jo, a GPS mám akorát v mobilu, takové lehce nespolehlivé, neprofesionální a celkově tak nějak na houby. Nicméně mám černobílou tiskárnu, která dobře a rychle tiskne mapy :slight_smile:

Tato neděle Brno :slight_smile: Kdo se přidá? Přihlášky možno dávat do dnešní půlnoci…

Ahoj, v nedeli mam volno a premyslel jsem o tve nabidce, ale kdo jsi?
Na GC.com tvuj nick neexistuje, tak ke komu se mam hlasit?

mauricio_cz, hold tady jsem se registroval o pár minut dřív a tam bylo mauricio už obsazený :slight_smile:

No, víš, když se musíš zaregistrovat s jiným nickem než je na gc.com (což ale v každém případě považuji za zhovadilost), tak tím spíš bys měl vyplnit v profilu správný link na gc.com. Stále dokola se to všude omílá, protože každý se hned chce podívat co jsi zač (co máš a nemáš odloveno) - a ono to nejde. A nikdo nebude bádat (luštit mysterku) jaký máš vlastně nick ve skutečnosti.

což ale v každém případě považuji za zhovadilost
Není můj problém, že se musím zaregistrovat s jiným nickem. Buď to tedy má být propojené, nebo tu má být výslovně uvedeno, že se má registrovat pod stejným nickem tam i zde.

Jinak snad provedeno. Asi.

No nevím, mně se to našlo v pohodě.

Jo tak, ten prolink profilu… no, nastavil to blbě, však to třeba časem trefí.

Mauricio, jestli si chceš propojit profily, zadej v záložce upravit profil adresu [i]http://www.geocaching.com/profile/?u=mauricio_cz[/i].

Podle slova "gumokol" si říkám, zda nejsi šotouš :slight_smile: