… na kačerské průzkumy a odlovy, tak nějak na různých místech.
Jako první tu máme KROMĚŘÍŽ, a to už tento víkend (no, spíše v sobotu). Mám po městě ještě pár (ehm, docela dost) neodlovených záležitostí (mnohé teda už vyluštěné nebo nachystané z dřívějška), pokud by se někdo chtěl přidat, společnost určitě ocením.
Jako druhý bude TOVAČOV - 22. či 23.10. (asi opět spíše sobota) - krom vrtání v pařezech se nabízí i projetí trati Kojetín Tovačov při příležitosti výlovů rybníka (a s tím spojený možný odlov těch několika málo záležitostí kolem trati). Opět - uvítám společnost.
Čistě nárazově v pracovní dny (dle aktuální nálady pana Mauricia a dle časových možností jeho rozvrhu) by byl i PŘEROV.
Dřív nebo později budou nějaké ucelené série v BRNĚ (Brněnské budovy, Brněnské podzemí, Brněnská nádraží, Brněnské smyčky atd), také se hodlám podívat do ZLÍNA, OTROKOVIC a JIHLAVY.
No, protože je to takové neurčité… Tak sledujte, budu sem dávat nějaké informace, co kde a kdy, nebo mi můžete i napsat.
P.S.: Ač patřím ke gumokolním kačerům, využívám spíše služeb autobusů. Kolo nemám, na bruslích neumím, a pěšky se mi nechce ![]()
Jo, a GPS mám akorát v mobilu, takové lehce nespolehlivé, neprofesionální a celkově tak nějak na houby. Nicméně mám černobílou tiskárnu, která dobře a rychle tiskne mapy ![]()