Ahojte,
skrz skrýšotlač vyextrahuju požadované keše do GPX souboru. Myslel jsem, že tento pak nahraji do MapSource a skrze něj do Oregona, ale nahrají se mi jen trasové body, žádné listingy. Co dělám špatně?
Ahojte,
skrz skrýšotlač vyextrahuju požadované keše do GPX souboru. Myslel jsem, že tento pak nahraji do MapSource a skrze něj do Oregona, ale nahrají se mi jen trasové body, žádné listingy. Co dělám špatně?
To, ze to vyexportovane GPX mas nahrat primo do Oregona. ![]()
Vyzkoušeno. Neúspěch. Je třeba nějak speciálně nastavit výstup? Pořád tam mám jen onu jednu zkušební, kterou jsem si nahrál z gc.com.
Bohuzel neznam primo program Skrysotlac. Zjevne bude problem tam, ze ti neexportuje listing, ale pouze body. Doporucuji prejit na Geoget.
Ve skrýšotlači uložíš jako GPX (PQ) a to následně nahraješ do Oregonu (adresář GPX).
Super, díky, já dával export GPX. Ulož jako funguje. Ale strašně dlouho to načítá listing. Je to normální?
Oregon, nebo skrýšotlač to dlouho načítá?
Oregon. Zkusil jsem to naimportovat do Geogeta a pak hned exportovat do Pocket Query GPX a trochu to nacitani listingu v Oregánu zrychlilo.
LittleBeaver: z Geogetu existuje exportni makro "GPX for new Garmin", vyzkousej i to ![]()
jj souhlas funguje to s Oregonem na jedničku a dá se to umravňovt…
Geoget + GPX for new Garmin macro je dobrá volba
Super! Naprosto perfektní! Btw. keše do geogetu mám dostávat pořád přes Skrýšotlač nebo je taky nějaký fígl jako toto makro?
LittleBeaver: ja na plneni databaze pouzivam GeoJarry ![]()
Nejlepší cesta je asi MoZiGo nebo GG a GJ nebo Skrýšotlač.
Mám taky problém,koupili jsme domu Oregona 550t PRO,používáme pouze MapSource,ale když stáhnu PQ v GPX a pošlu je do zařízení tak se mi neukazují jako keše ale jan jako poklad a to způsubuje to,že když dám najít nejbližší poklad tak mi to píše že nejsou nalezéné žádné schránky s poklady,musím je tam cpát po jedné…To znamená na každou kliknout na GC.com a dát export do GPS? Včem je problém? Prostě si nevím rady..
PS?Navigace je taťky,já mám 60CSx a vše v poho…Tak nevím…Prosím poraďte..zrovna si jí koupil a chce to vyzkoušet,ale tohle mu malinko překáží k tomu aby mohl vyrazit na lov…Dík
Zoznam instruktaznych videi
http://mozigo.zubor.net/Ako%20na%20MoZiGo.htm
Zakladne video ako na to
http://galeria.geocaching-sk.info/uploaded/testy/BasicExporty.swf
Garmin550T je jediny model ktory dokaze vyuzit moznosti gpx exportu s Exif informaciami pre navigovanie na fotohint…
Najprv sa vsak treba oboznamit s programom, upozornujem, ze to nie je trivialne a treba tomu venovat nejaku dobu.
Já používám pro 450ku Geogeta a Geojarry. Vše funguje perfektně. Když jsem zkoušel nahrávat keše přes MapSource, tak mi to všechno uložilo jen jako obyčejné body s obrázkem truhly, ne jako keše. Akorát teď řeším problém, kdy oregáno zobrazí v listingu jen určitý počet znaků a už se mi stalo, že zadání výpočtu keše se tam prostě nevešlo.
Ale to je pohádka na jiné vlákno.
|Proč to honíš přes MS? Prostě ten gpx z PQ nahraj do Oregona do adresáře GPX a bude to ok…
ale to se řeší v jiném vlákně. gpx má omezení na počet znaků a holt u zanedbatelného % listingů se to do gpx u keše už nevejde… řešení je export do POI, kde omezení na počet znaků není…
Tak tohle jako jediné pomohlo…Dík už do tam je…Už vyrazil na lov tak uvidíme až se vrátí jak si bude libovat