Paprsky od HC

Zdravím,

mohu jako BM uživatel nějakým způsobem zjistit, ve kterých konkrétních "paprscích" ohraničených azimuty vyjádřenými v celých stupních (tj. ve kterých ze všech 360) od svých domovských souřadnic nemám žádné keše odlovené? Konkrétně mám na mysli to, kvůli čemu získávám odznak "The All Around Cacher".

Předem díky za pomoc.

Tady je to vidět: https://project-gc.com/Tools/360home

Díky

Jen upozorním na to, že PGC používá pro výpočet méně přesnou metodu, než třeba Stator, takže výsledky se mohou lišit. U mě je to třeba Stator(Vincentiho metoda) - jeden chybějící sektor vs. PGC(GreatCircle metoda) čtyri chybějící sektory

Tohle je pro PM. Je něco i pro BM?

Tohle je pro PM. Je něco i pro BM?

PM nejsem a funguje mi to. Dole na stránce si klikni na záložku Mapa, tam na příslušný sektor a ukáže Ti to keše v příslušné výseči. Jak moc je to přesné a jak to koresponduje s GG, neumím posoudit. Určitě je rozdíl ve výsečích, co počítá odznáček The 360 Degree Cacher vs. Stator (odznak myslím nepočítá Eventy nebo Virtuálky), ale jinak by to snad mělo sedět.

Pěkné. Pro skoro všechny chybějící bych musel do Rajchu :unsure: .

PM nejsem a funguje mi to. Dole na stránce si klikni na záložku Mapa, tam na příslušný sektor a ukáže Ti to keše v příslušné výseči. Jak moc je to přesné a jak to koresponduje s GG, neumím posoudit. Určitě je rozdíl ve výsečích, co počítá odznáček The 360 Degree Cacher vs. Stator (odznak myslím nepočítá Eventy nebo Virtuálky), ale jinak by to snad mělo sedět.

Tak nevím kde je chyba. Já vidím jen tohle.

11498

360.PNG

Jen upozorním na to, že PGC používá pro výpočet méně přesnou metodu, než třeba Stator, takže výsledky se mohou lišit. U mě je to třeba Stator(Vincentiho metoda) - jeden chybějící sektor vs. PGC(GreatCircle metoda) čtyri chybějící sektory

Ano, rozdíl bude, popisuju to v komentu výše, je to kvůli rozdílným způsobům výpočtu v PGC a Statoru - detailněji popsáno i zde: http://www.geocaching.cz/blog/53/entry-627-sqlgg04-vincentyho-metoda/ - 

Tak nevím kde je chyba. Já vidím jen tohle.

attachicon.gif360.PNG

Dole je to napsaný. Musíš být PM u GC. U Project-GC nemusíš být prémiový.

Dole je to napsaný. Musíš být PM u GC. U Project-GC nemusíš být prémiový.

No vždyť ano. Ja mluvím celou dobu o BM u GC.

Je tedy nejaka moznost i pro BM u GC.

V rodine jedno PM u GC mame, ale to asi nepomuze, co?

Ne, nepomůže. 360 HC si můžeš vygenerovat jen pro sebe.

Mám pocit, že to tu kdysi bylo i pro BM. Nebo se pletu a bylo to jen pro chybějící D/T? To je i pro BM pořád.