Pár věcí pro Geocaching k rozebrání

Po vánočním úklidu jsme našel několik věcí pro Geocaching, které už asi nevyužiji. Nabízím je zdarma k odvozu (případně jen finanční náklady na poštovné).
Těmi věcmi jsou:

• 5 kroužků Průměru 42 mm na geocoiny
  • Magnetická mikrokeš s 1 ks logbooku (no papírku :slight_smile:
  • cca 500 ks nevytříděných smrkových suků pro výrobu CWG (buď je hodím do kamen nebo se ještě někomu budou hodit, uvidíme).

Pište přímo sem do fóra jestli máte o něco zájem a jak si představujete převzetí (osobně/poštou).

Předem děkuji všem kdož mě těchto věcí zbaví. Přeci jen je škoda to hodit do koše.

Kdybys mi mohl poslat tu nano mršku poštou, rád výlohy zaplatím :wink:

Kdyby to šlo, vzali bychom si všechny dřevěné suky :slight_smile: Máme dětský výtvarný kroužek a vyrábíme z nich razítka.
Převzetí nejlépe poštou - vše potřebné zaplatíme.
Moc děkujeme za nabídku!! :slight_smile:

Pokud by bylo možno, taky by se mi hodily dané větvové suky. V létě připravuji program na tábor pro děti v Jeseníkách a suky se mi hodí jako poklad do truhly, kterou děti jednoho dne naleznou. Pokud by byl baron12 ochotný se podělit, byl bych velmi rád.

Díky

Převzetí možné jedině Praha/Olomouc/Ostrava/Krnov/Opava (popř. přes kamarády Brno) …takže to vidím asi poštou, pokud by to vyšlo.

Ahoj,

tak jestli se nějak lze dohodnout na refundaci poštovného tak bychom asi upotřebili ty kroužky na GC.

Předem díky :wink:

Děkuji všem za zájem. Takhle rychle jsem to ani nečekal :).
Poslal jsem vám všem SZ. Prosím o odpověď na (v ní) uvedený email.
Děkuji

Děkujeme moc PetrX, zásilka dřevěných medailí a razítek dorazila v pořádku!
Ještě jednou velké díky!! :slight_smile:

Takové medaile dostaly dětičky za strašidelnou stezku odvahy v roce 2011. :slight_smile:

I já moc děkuji za tu magnetickou nanomršku, dnes v pořádku dorazila :slight_smile: