Paradní Mysterky a Mysterky vůbec

Ahoj.
Když jsem přičichnul k Geocachingu, netušil jsem že mne zcela pohltí luštění Mysterek. Bohůžel času na jejich lovení a lovení vůbec není tolik kolik bych chtěl. Je na nich pěkné že když už nelze vyrazit do terénu tak se dá luštit doma.
Chci se optat kde dohledat zajimavé mysterky, asi nejlépe seznam nějakých Bookmark listů, či jiný seznam top Mystery keší.

Dík Jirka STT

PARDUBICE … až to budeš mít hotový, tak za svůj tip očekávám pěknej vyplněnej XLS soubor :D:D

můžeš zkusit Plzeňské Top mystery cache měsíce v tomto bookmarku

Třeba tady: [cache]GC1B4BP[/cache]
Luštit můžeš i doma :wink:

Mysterky? Vydej se na českolipsko. Autoři se předhánějí v šílenostech a vrcholem je mysterka bez listingu. :smiley:

Ano, souhlasim, jsou tam autori, kteri vytvareji obtizne mysterky, ale zrovna ta bez listingu k tem obtiznym nepatri. A to nejsem zadny extra lustitel, spis bych rekl, ze drtiva vetsina mysterek mi cini znacne potize.

Která to je?

Keska od Hlavatice [cache]GC20A9T[/cache]
Ale na rozdil od jinych silenych mysterek, maji ty Hlavaticovy mysterky aspon nejakou logiku.. :stuck_out_tongue:

Mysterka bez listingu je i v Praze: [cache]GC1KWDH[/cache]. Tedy, teď už tam toho trochu je. A taky není obtížná.