Nenajde se nekdo kdo by měl zajem na pardubicku vytvářet "kvalitní" krabičky? Jde mi především o někoho s velkou predstavivostí
Krabicky typu "kinderkybl" a plastove krabky v pytliku na odpadky ne-e. Eventalně pište na muj mail. [email protected]
já nevím, co si od tohohle slibuješ ![]()
Pokud tu někdo takový je/bude (pomineme-li tu možnost, že se teď všichni, co si to o sobě myslí, už urazili), tak je prostě bude dělat.
To chceš udělat nějaký speciální tým?
Vůbec ne
spíš jen tak udělat nějaky společný "projekt"
chci udělat geocaching hezčím dělat pěkné krabičky s nápadem. V posledních měsících jsem patral a patral do čeho všeho se dá taková keš ukrýt ,ale abych se vyvaroval předešlých chyb tak scháním někoho kdo do toho pujde semnou ![]()
Vyborne - navrhuju vlakno zamknout, dva odbornici uz se nasli… ![]()
jak do toho jde Witko, tak to do toho jdu taky :-))
Drzim ti palce Jeniku a fandim ti. Ti co maji tisice kesi sice budou porad remcat jak se to ma delat spravne, ale kdyby se to delalo porad stejne tak koho by to bavilo ze? Budu se tesit na tvoje nove kese, jen doufam, ze to nebudou nanovky v lese ![]()
Tak zrovna do Kynder kyblu by ses navážet nemusel. :o)
Vznikl právě z důvodu protestu proti městským mikroškám ve křoví a hromadám kiderbordelu v keších ostatních. Není zrovna moc míst kam by se v centru Pardubic dal umístit takhle velký kýbl…a primárně je určen právě na kidrodpad…no a když odpad, tak na smeťák s ním…:o)
Celkem by mě zajímalo kolik lidí se vůbec obtěžovalo přečtením listingu :o)
Jinak Ti ale fandím, zakládej co to jde…ale jestli vezmeš Witka do party, tak Ti buď nebe milostivo ;o)))
Witkouš má fantazie na rozdávání, to se na Váš společný výtvor budu moc těšit
Kdyby bylo třeba, mohu také pomoci, ale zkušenost se založením vlastní keše nemám. Spíš třeba ohodnotit listing, překontrolovat chybky apod. ![]()
KynderKýbl je dobrá trefa, do něj se může trefit každý a právě proto jsem ho udělal tak velký, aby se to do něj všechno vešlo. Posledních 300 logů je o tom, že jsou tam komáři. Podle mého je to kvalitni keš, protože se dá najít po pěšině i bez navigace, jen se musí umět najít přístupová cesta, H+ by mohl vyprávět :-)))))
Z etických důvodů se keš nemohla jmenovat Kindr ODPAD.
V keši je Kindr pipina, takový nápad jsem z žádné Jeníkově tradičce neviděl ![]()
Ale směle do tvorby, pokud budu moci tak vám pomůžu, teď jdu na dvě úplně hloupý mysterky … ![]()