Pardubice - eTrex Legend HCx

Ahoj,
koupila jsem si Legenda HCx a hledám, zda ho někdo z Pardubic vlastní a mohl by mi vysvětlit a ukázat přímo na přístroji co a jak. Já vím, je tam návod.. :frowning:
Předem děkuji :wink:

Ahoj, Legenda HCx vlastníme asi půl roku a stejně dlouho s ním keškujeme. Jestli máš nějaké konkrétní otázky, tak se ptej nebo se ozvi přes kontakty v profilu na GC.com. Jinak venku bysme ti keškování s Legendem klidně ukázali, ale teď se na kešky tady v Pcích dostáváme přes týden spíš vyjímečně a o víkendech jsme pryč.
Ale klidně se ptej. Ono je to spíš více stejně o tom si to doma připravit, pak už víceméně chodíme podle mapy za čarou v té mapě. Vybereme uložený bod, dáme navigovat mimo silnice a pak už si jen nastavíme tak akorát detail mapy. A nebo obráceně, zobrazíme si mapu, v mapě si vybereme uložený bod, zobrazíme ho, dáme navigovat mimo silnice a pak zase hurá podél čáry. A s sebou vždy máme papír a tužku a většinou alespoň upravený listing. U multin a mysterek pak v zobrazení detailu bodu měníme podle potřeby souřadnice (další stage nebo finálky).
Radim (ZajdaTeam)

Mám toho samého asi 14dní a taky to podle návodu ze začátku absolutně nešlo, jen metoda pokus-omyl. Jsem sice z HK, ale v Pardubicích pracuju a navíc máme stejný věk - jestli chceš tak se ozvi na ICQ a můžeme se sejít a něco společně odpolko odlovit - při tý příležitosti se pořádně naučit s těma pípajícíma krabičkama :slight_smile: I když po třídenním nájezdu na kešky už s GPS celkem umim, a co né to se vychytá časem až náhodou nějakou funkci objevím :wink: