Pardubice tady

Kdo je tu z Pardubic? Prosím napište i ti co nehledáte parťáka…

přihlaš se (!) a klikni na odkaz:

http://www.geocaching.cz/mapa.php#lat=50.04688505896726&lon=15.77244607168508&m=0&z=125000&v=u&k=T&s=0&n=1&vl=&ve=

Jelikož tuším další otázku, odpovím ti rovnou :wink: Do mapy se přidáš nastavením domácích souřadnic …klikni pravým myšítkem tam kde bydlíš a zvol "Nastavit domov"

Jinak je to mapa zdejšího fóra, najdeš jí vlevo ve sloupci navigace, ale jen pokud jsi přihlášen

Nejsem z Pardubic a nehledam partaka. To jen pro jistotu, aby ses me uz priste neptal.

To je vazne problem trochu sledovat deni kolem sebe - co kdo v Pardubicich zaklada a lovi, kdo chodi na eventy, atd.? Na tohle forum stejne chodi jen zlomek lidi, co v Pardubicich a okoli kesuji…

O to ani tak nejde - ale kdyz jsem zacinal ja, tak se jeste nosilo, ze si kazdej nasel co nejvic informaci sam - aby pak nevypadal pred ostatnima jako… no nic. :wink: Ovsem i muj puvodni prispevek mel pro novacka urcite prinos - v informaci, co by vsechno mohl zacit sledovat.

Pokud zacne cist vsechny listingy a logy na Pardubickych kesich (doporucuji rozkliknout vsechny, ne jen poslednich 5), tak bude mit o zabavu postarano. :wink:

Tak vam koukam na tu mapu a koukam kolik toho tady je ( i kdyz podle mapy se clovek nemuze ridit, ze ? :wink: )
Uz dlouho sem tu mapu nevidel :expressionless:

Ale jak pise Hacko, zkoukni Pce kesule, zajdi na event ( Pardubice na bruslich je nejblizssi tady u nas ) a hned potkas par mistnich kaceru :wink:

Když jsem začínala s GC já (Wickey), tak jsem byla tak hrozně zvědavá, kdo všechno je z Pardubic a zda se mezi sebou kačeři znají a přátelí se, že jsem večery trávila pročítáním listingů a prohlížením si fotografií nejen z eventů, ale keškařů samotných. Teprve potom jsem poznala, že vlastně to ,jádro" pardubáků se zná jeden s druhým, kontaktují se, jezdí spolu na coFTFka apod. Na eventech jsem si přiřazovala jejich tváře k přezdívkám a pomalinku je začínala rozpoznávat. Noví přicházejí, někdo zůstává a někdo se eventů neúčastní, takže je poznáš jedině v terénu. Skus si rozkliknout pár logů až do konce a začti se tak, jak Ti to radí H+ a cztweety :wink: Nejen že se u toho pobavíš, ale také získáš jakýsi přehled. Ohledně hry samotné najdeš všechny informace tady na GC.cz a kdyby něco nebylo jasný, tak se klidně ozvi. Sice hrajem GC jen třičtvtrtě roku,ale za tu dobu člověk taky ledacos pochytí.. Tak lovu zdarB)

Hledám kačerku či kačera na společné lovení v PARDUBICÍCH. Studuji na zdejší univerzitě, kešku mám zatím jednu (z nádraží) :D, další chci začít lovit v nejbližší době. Byl bych moc rád, kdyby mi někdo dělal společnost. :wink: