Pardubická pařba - doprava Praha - Pardubice - Praha

Nakonec jsem se rozhodla, že pojedu kolegy do Pardubic zkontrolovat a budu se vracet v noci. Můžu s sebou oběma směry vzít odvážlivce (až 4 kusy), kterým nevadí blondýna za volantem. Odjezd z Prahy 10 nejdřív kolem půl páté, návrat neznámý… Máte-li někdo zájem, ozvěte se na mail nebo na mobil 602 284 038.

ahoj vyzera to tak, ze ideme autom s Dandrom, toz to s nim prekonzultujem, ak by sa Ti nikto neozval, ze by si isla s nami Ty alebo naopak :slight_smile: ja viem o Cejdovi, Dandrovi, Milancerovi a mne…

no a jeste jsem se dneska dopoledne Cejdovi nacpal ja (Dan to asi chudak jeste netusi :)). tak budto Dan vytahne expedicni zavodni velkovozidlo, nebo se po konzultaci nejak rozdelime :). D

pokial viem, jedna sa o tusim o 6 miestne vozidlo (ak nie rovno 8)

8 ne, to uz je mikrobus :slight_smile: vejde tam na prijemne cestovani 6 lidi. zrovna jsem mluvil s danem, a vlastnim mistenku c.4 :slight_smile: taky bude kontaktovat atlasku, jestli se prida k nam. :).
predbezne: dan, cejda, saman, milancer, ja + mozna atlaska.

Budete mit jeste jedno misto? Jeste nevim jak odpoledne zvladnu vyzvednout jine geopriblizovadlo ze servisu, takze pripadne na cestu do Zaby bych vyuzil sluzeb ČD (času dost), ale zpet by odvoz byl velmi mili, neb tak vecer uz nejezdi tolik EC/IC

Ali

Blondyny za volantem mi nevadi. Teda… pokud je zatazena rucni brzda a ja drzim klicky v ruce :o)))

Teda fuj, promluvil macho. Blbej zert, omlouvam se.

Atlasko, jestli se nikdo dalsi neprihlasi, tak jedno geovozidlo pojede v sestave:

Ali (?), Atlaska, Cejda, Dain, Saman a moje malickost.

Zastavky: Praha-Andel 16:15, Praha-Jizni spojka 16:30, Praha-Cerny most 16:45, Pardubice (? - dle poctu drajvek po ceste :o), Navrat: po vecerce

Disclaimer: Jizdni rad plati do odvolani. Kazdy cestuje na vlastni nebezpeci. Osoby spolecensky znemoznene pouze se souhlasem kvalifikovane vetsiny ucastniku zajezdu. Osoby znecistene se z prepravy vylucuji :o)

vypadol Ti Milancer…

aha Milan nemoze, takze je to ok.

S Milanem jsem mluvil. Ma pry pohotovost a musel by byt do 60 minut v Praze, takze tentokrat smolik … :o(

Jo jo, takže jedu s vámi pánové. A pokud máte zálusk na nějaké kešky po cestě, tak zpátky asi půjdu pěšky, protože je zde uvedeno, že znečištěné osoby budou z dopravy vyloučeny :frowning: Neumím lovit a zůstat čistá :-((

Tato restrikce se nevztahuje na bláto, tak spraseni jezdíme všichni :-)) Myslím, že Dandra měl na mysli zvratky, s tím jsou také zkušenosti… :-))))) viz. Stará dáma…žééééé…:-))))

S tím časovým harmonogramem jsi dost odvážnej :-)). Ty jedeš s policejním doprovodem? :-))

Já naskakuju na Cerňáku, ale kde?

skoda, ze fakt nestiham a pardubice musim vynechat. Uz jen tuto zbesilou dopravni akci bych rad videl:))))
vsechny pozdravuju a nezapomente se zeptat, zac dealujou v pardubicich pernik :wink:

Budu na jizni spojce, uz sem se domluvil s Cejdou