Zdravim. V sobotu se chystam na Parfemovou cestu a prilehle tradicky/multiny. Celou trasu idealne pesky. Pojedu tam z Prahy busem nejspis. Nechce se nekdo pridat?
Pěšky? To přeju příjemnou zábavu… ![]()
dekuju… podle mapy to bude celkem 34 kusu na 20ti km s konecnou v suchdole…
Já bych řekla, že zrovna tohle je pěšky dokonce příjemnější než neustálé vylézání z auta ![]()
Přesně tak. Lovil jsem tímto stylem asi před 3 týdny. Vlakem do Úholiček a následně pěší procházka směrem k Buližnik cache a potom odlov Parfemové cesty od dvacítky až k jedničce. A ze Zákolan zase vlakem přes Kladno do Prahy;)
vlkys napsal/a:
Pěšky? To přeju příjemnou zábavu…
Ná-ho-dou, pěšky můžu jen doporučit. Jednotlivé kousky jsou povětšinou opravdu blizoučko od sebe, právě tak akorát - člověk si ani nevšimne, jak to uteče. Z jednoho konce na druhý i se vším logováním počítej tak dvě hodinky. Pokud jde o samotnou sérii, podotknu, že při použití vlaku je možná maličko lepší jít "po srsti", tj. začínat v Zákolanech, protože na trati Kralupy-Kladno o víkendech jezdí vlaky ve dvouhodinovém taktu, tudíž by tam mohl být problém časově konec akorát trefit. Ve všední dny to až tak podstatný faktor nebude, takt je hodinový. Silnička není bůhvíjak rušná, ale v každém případě může být výhodou začít hned po ránu, to bude klid asi největší.
Také jsem o této variantě uvažovala. V kolik a odkud budeš vyrážet?
@Verusik: V neidealnejsich podminkach, ktere kuli jizdnim radum nepujdou bych chtel byt kolem 10.00 na zacatku tzn u Zákolan
navrat to suchdola(pesky)by byl kolem 20vecer. ale zalezi na tobe jak dlouhy kus chces jit… vyrazet budu urcite z prahy ![]()
Jsou k odlovu povoleny pomucky jako napřiklad bicykl či kolochoďka? chtel bych za vikend udělat 110 kousků
WAW napsal/a:
Jsou k odlovu povoleny pomucky jako napřiklad bicykl či kolochoďka? chtel bych za vikend udělat 110 kousků
jiste…![]()
Chceme ji dát taky pěšky, ale budu po noční a nevím, jestli takhle brzo vstanu ![]()
QuoX napsal/a:
… V neidealnejsich podminkach, ktere kuli jizdnim radum nepujdou bych chtel byt kolem 10.00 na zacatku tzn u Zákolan…
Právě naopak… existuje naprosto luxusní spojení:)
a čtvrthodinka v Kralupech je tak akorát k odlovení jedné tran-in kešky…
Praha hl.n., Metro, 12.3., 8:50
Kralupy n.Vltavou, 12.3., 9:18
- R 772
Kralupy n.Vltavou, 12.3., 9:34
Zakolany, O, 12.3., 9:43, x - vlak zastavuje jen na znameni nebo pozadani
- Os 19807
super, diky moc… pojedem pres ty kralupy…
Je mi lito, ze se tentokrat nemohu pridat,ale koncim v praci az po osme hodine. -(
Ze bych se taky pridal? O pesky uz jsem uvazoval, ale mozna spis by mne to lakalo na kole… protoze 15km pesky po asfaltu…
Ovsem ma bejt sucho a tak muzou padnout i nejaky tradicky okolo… ten vlak zni dobre.
Jaka train in cache? Jako ta trat 090 co ma vychazi souradnice nekde u suchdola? ![]()
QuoX napsal/a:
super, diky moc… pojedem pres ty kralupy…
Jen pro doplnění: v rychlíku z hlavního do Kralup neplatí tarif PID. Pokud chcete použít tarif PID, tak doporučuji z Masaryčky osobní vlak do Kralup - odjezd je v 8:40. Z Kralup pak stiháte ten samý osobák.
seedcorp napsal/a:
Jaka train in cache? Jako ta trat 090 co ma vychazi souradnice nekde u suchdola?
[cache]GC2K65W[/cache] Drogista Vaněk z Kralup - okolo 200 m od nádraží.
seedcorp napsal/a:
Ze bych se taky pridal? O pesky uz jsem uvazoval, ale mozna spis by mne to lakalo na kole… protoze 15km pesky po asfaltu…Ovsem ma bejt sucho a tak muzou padnout i nejaky tradicky okolo… ten vlak zni dobre.
Můžeš jít po poli okolo silnice;)
Tak v 8:40 z Masaryčky osobní vlak do Kralup?
Drobne upresneni pro ty co by se chteli pridat: 8:40 odjezd z Masarycky… sraz bych videl na 8:30 po odjezdovou tabuli… Po vyzobani parfemove cesty obed a nasledne odlov tradicek kolem a kolem az se dostaneme k suchdolu, zde je par mysterek a multin takze podle casu a unavy
cestou se da pobrat kolem 30-40kusu zalezi na tom jak se nam bude chtit ;-).
Pokud se tedy chce nekdo pridat napiste sem at se s tim pocita
Diiky
Kontakt: email - odepisuju do peti minut ![]()